Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aranıza hosgeldim :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aranıza hosgeldim )

sizinkini bilemediğim için bişey diyemiycem ben bu jantın çok yakıştığını düşündüğüm için başka alternatif bile düşünmedim açıkçası

Yorum

Merhaba hemşehrim hayırlı olsun.
      Vakfıkebir bende...
      Morpheus
      61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
        Trabzon, kardeşliktir, "bize gidelim"dir, "bizde yiyelim"dir, "bizde kalalım"dır, "bende para var oğlum sen gel"dir. Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır..
        Sevgidir Trabzon..
        İzmirli, İstanbullu gibi denizini, boğazını değil, sebepsiz yere seversin Trabzon'u. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken, "görüşürüz yavrum" değil de , ''aman kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir Trabzon."yanında kız arkadaşı var boşver"dir Trabzon. İşte bu yüzdendir ki, sizin orda dost dediklerinize, biz Trabzon'da kardeşim deriz...
        Eyvallah Serkanım.
        Morpheus
        61 TT 971

Yorum

sürmene eyw abi

Yorum

Ooooo hemsehrilerime bak ya buldular yine birbirlerini.... Meger istanbullu bildigimiz ne kadar cok hemsehrimiz varmis.....Eeee ne derler bize birakin istanbulu izmiri ankarasi cennette cehennemde. Yani her yer TRABZON.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
              isminiz murat sanırım aracı bugün itibariyle teslim aldım18 replica ile birlikte http://www.odakgarage.com/index.php?...&product_id=85
              Hadi hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız sürüşler nasip eder inşallah.
              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Şu hayatta en çok korktuğum meslek insanısınız.

Aramıza hoş geldiniz.
                2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                X