Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aranıza hosgeldim :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aranıza hosgeldim )

şu anki söylenen fiat nedir peki?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Yakında sırf Trabzonsporlulardan bir takım çıkaracğız. Formalarımızın renkleri de hazır..... Tabii ki de BORDO MAVİ tabii kide BİZE HERYER TRABZON urock oleyy oleyy oleyy oleyy hiho hiho hiho
      ahiret gününde adamın günahları ve sevapları eşit çıkmış sormuşlar hangi tarafa gitmek istersin diye farketmez bize heryer trabzon demiş

Yorum

Supersin Onatim......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Supersin Onatim......

Yorum

Serkan kardesim daha fiyat belli degil. Nrmalde disaridan bunu orjinal taktirmak 6000 6500 lira . Amac yarisina en azindan cekmek....

Yorum

Trabzon, kardeşliktir, "bize gidelim"dir, "bizde yiyelim"dir, "bizde kalalım"dır, "bende para var oğlum sen gel"dir. Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır..
              Sevgidir Trabzon..
              İzmirli, İstanbullu gibi denizini, boğazını değil, sebepsiz yere seversin Trabzon'u. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken, "görüşürüz yavrum" değil de , ''aman kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir Trabzon."yanında kız arkadaşı var boşver"dir Trabzon. İşte bu yüzdendir ki, sizin orda dost dediklerinize, biz Trabzon'da kardeşim deriz...

Yorum

Bu cumleleri cok seviyorum ben de her yerde paylasiyorum. Bunlarin hepsi gercek hepsinin altina direkt imzami atarim....

Yorum

afl cosmodaki gibi tam randımanlımı çalışcak abi ama ne olursa olsun 6.000 civarı pahalı bence zaten sınırları çok zorlayıp sahip olduk b araca varsın şu anlık olmasın dimi?abi zaten ben jantları değişmenin derdindeyim biliyosun editionlarda 17 var çok kötü satacak kasacak yerde yok odakta geri almıyo 18 replicayı çok beğeniyorum ilk işim o olcak zaten tavan kaplama aynalar ve deriyi yaptırdım şimdi ilk iş jant olcak od anca taksitle

Yorum

akmerkez bogaz
                    ne laıla ne reına
                    kızlar mankenler
                    kımın umrunda
                    yuruyoruz hep
                    uzun sokakta
                    Trabzonluyuz, Övünüyoruz!!

Yorum

Karadeniz firtinalari sizi.......costunuz mu kim tutar sizleri?....

Yorum

bız kuzeyın yıldızı dalgaların sesıyız utku abı )

Yorum

Hosgeldiniz aktif kalmanız dileği ile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
                            afl cosmodaki gibi tam randımanlımı çalışcak abi ama ne olursa olsun 6.000 civarı pahalı bence zaten sınırları çok zorlayıp sahip olduk b araca varsın şu anlık olmasın dimi?abi zaten ben jantları değişmenin derdindeyim biliyosun editionlarda 17 var çok kötü satacak kasacak yerde yok odakta geri almıyo 18 replicayı çok beğeniyorum ilk işim o olcak zaten tavan kaplama aynalar ve deriyi yaptırdım şimdi ilk iş jant olcak od anca taksitle
                            Aracın iç-dış fotolarını ekleyebilirmisiniz?
                            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

serkan kardeşim merhaba 18 replica hangisi ben aracı alırken 18 sporta döndüm orjinal dilimli jantı hala serviste 1 yıldır satamadılar aradığın jant olabilirmi?
                              insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED

Yorum

isminiz murat sanırım aracı bugün itibariyle teslim aldım18 replica ile birlikte http://www.odakgarage.com/index.php?...&product_id=85

Yorum

İşleniyor...
                                X