Merhaba Emre ÇEKİNMEZ ben 29.12.2011 tarihi itibari ile 1.4 140 bg siyah içi bej insignia ile alış surecim çok hızlı oldu ama karşılaşmış olduğum süpriz inanılmazdı. Aracımı almak için İskitler Opis bayinde çok ii bir pazarlık yaptıgımı düşünerek sözleşmemi imzalayıp ayrıldım ertesi gün araımı teslim almak üzere tekrar gittiğimde arabanın boya koruması yapıldığı söylediler isterseniz bi bakın dediler aracın başına gittiğimde gerçekten çok heyecanlandım şöle böle diye hayal kurup aracın etrafında gezerken gözüm tavandaki sunroof a takıldı ancak benim siparişimde bu paket yoktu , ben yine şansa bak başka arabayı getirmişler bugun teslim alamıcam diye söylenerek hışımla satış danışmanının yanına gittim olayı anlattım ''olamaz'' diye bir tepkiyle karşılaştım hemen evraklar incelendi ''bi yanlışlık hata bizim aracı böle teslim etcez dediler '' gerçekten yıl başi süprizi oldu bana suan keyifle bindiğim arabamı çok seviyorum.javascript:void(0);
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhabaaa
Collapse
X
-
Ynt: merhabaaa
vay beeee valla şans olmuş sizin için yeni aracınız hayırlı olsunHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18ilk defa opelden araba alındıktan sonra mutlu olan birini gördüm çok şanslıymışsın obaa
Valla ağzımdan aldınız lafı!
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18ilk defa opelden araba alındıktan sonra mutlu olan birini gördüm çok şanslıymışsın obaa
desenize sıra bize geldi2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ
Yorum
Yorum