Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şişli Feriköy'den selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şişli Feriköy'den selamlar

Selamınaleyküm, herkese merhabalar, hayırlı günler dilerim. Öncelikle aranıza katıldığım için mutluyum, böyle bir grubun olduğunu çok geç farkettim Doğma büyüme Feriköy'lüyüm. Bilişim sektöründe çalışıyorum. kendi aracımı dün çok üzülerek sattım Fiat Grande Punto 1.3 Mjet kullanıyordum 2014 şubat ayından beri. şimdiki hayalim ise anlaşılacağı üzere Insignia Sizlerin tecrübelerinden deneyimlerinden ve fikirlerinden yararlanmak istiyorum. Insignia 1.4 140 hp almayı düşünüyorum.Çevremde kime sorduysam alma dediler ama yinede beni vazgeçiremediler. Daha önce corsa ve astra h kullanmıştım fakat insignia hiç kullanmadım. Muhtemelen b segmentinden sonra beni bayağı bir etkileyecek. Sizlere sormak ve fikirlerinizi amak istediğim şeyler; arabanın alırken nelerine bakmalıyım, neresini kontrol etmeliyim, kronik sorun var mı gibi. Yada önerebileceğiniz insignia var ise bakmak isterim. araç forum içerisinde kalmış olur hem Eğer fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Aleykümselam, hoş geldiniz. 1.6 T kullanan biri olarak aracımdan fazlasıyla memnunum. 1.4 T kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşacaklardır. Dikkat etmen gereken şeylerden bir tanesi eğer LPG li alacaksan, kaç binde takılmış ve nerede montaj yapılmış bilmenizde fayda var. Çünkü piyasada birçok usta geçinen montajcı var.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Ve Aleyküm selam Hoşgeldiniz.

1.4 ler amaca uygun araçlardır özellikle AFL far sistemli olanını tercih edin donanım olarak sizi daha çok tatmin eder.

Eğer hızlı bir şöförseniz 1.6T ye bakın yok ben normal bir şöförüm ekonomiyi seviyorum diyorsanız 1.4t fikrine devam edin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Pek hızı seven biri değilim. Benzinli düşünüyorum LPG düşünmüyorum bu sebepten 1.4'lere bakıyorum. kısa bir süre içerisinde muhtemelen almayı planlıyorum. AFL farın videolarını izledim bu teknolojiyi de bilmiyordum donanım olarak en full paket edition elegance sanırım. Önceki arabam boş paketti ama artık üç kuruş fazla olsun dolu olsun şeklinde düşünüyorum.

Yorum

Ve aleyküm selam.
          Hayırlısı olsun.
          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Aleyküm selam. Hoş geldiniz.

1.4 turbolar ekonomi ve gücü dengeli sunuyor. Çoğunluk memnun. Güç isteyenler 1.6 turbolara geçiyor. 1.4'lerde en yüksek donanım Edition Elegance. Makyajsız kasada "Yeni Stil Paket" ile en dolu hale geliyor. Makyajlıda ise paket doluluğu yıla göre değişim gösteriyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoş geldiniz...

Yorum

Aleyküm selam hoş geldiniz
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

aleyküm selam hoş geldiniz
                  [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Hoşgeldiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Cümleten hoşbulduk. Muhtemelen bir hafta içerisinde 1.4 turbo almış olarak aranıza tam olarak katılacağım inşallah

Yorum

İşleniyor...
                      X