Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalar samsundan aranıza katılyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: merhabalar samsundan aranıza katılyorum

Aramıza hoş geldiniz Murat bey.

Yorum

arkadaşlar hepinize hoşgeldin mesajlarınız için çok teşekkür ederim burada güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum

ilk olarak sizlerle paylaşmak istediğim konu beyine direk yazılım dışında insignia 1.6 t için chip box yada modül her neyse taktıran oldumu şu ara race chip pro adıyla bir harici chip taktırmayı düşünüyorum 228 hp güç alacağımı iddea ediyor firmanın türkiye sorumlusu yetkilisi ve kesinlikle sorunsuz bir sistem olduğunu almanyada üretildiğini falan söylüyor siz yada çevrenizde deneyen oldumu bu tür bişey?
      insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED

Yorum

Murat kardesim ayni zaman da hemsehrim hosgeldin. Seni aramizda gormek cok guzel. Bizim sitede genelde beyine yailim race chip proya tercih ediliyor. Yailimla cok guzel sonuclar elde ediyoruz. İstanbuldaki Barboros bey sag olsun araclarima o sihirli ellerini deydirdi. Su an benim ki acik hava filtresi ile 224 beygir civarinda tork da 310 nm civarinda ve ben bundan çok mutluyum. Ozellikle 2. Ve 3. Vites inanilmaz hale geldi. Tabii bunda acik hava filtresi performans bujisi sprint booster gibi faktorler de onemli rol oynuyor. Su an sprint boosteri sehir icinde en ust konmda actigimda 3 . Viteste dahi arac patonaja giriyor. Hatta flexide sport modu bile kullanmaz oldum. Hepsini acinca araci tuarmiyorum yolda. Saygilar sevgiler hemsehrim

Yorum

Su an aracimda flexi haricinde sprint booster k&n acik hava filtresi , 4 tane irdyum ultrasonic performans bujisi ve yazlim var..... Daha fazla da birsey dusunmuyorum. Yani kat iptali veya egsoz sistemi yaptirmayacagim. Su an motor stock haline gre cok daha rahatladi bence.....

Yorum

utku kardeşim merhaba sende trabzonlusun ama ankarada yaşıyorsun sanırım bende samsunda yaşıyorum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim sitenin modifiye bölümünde barbaros beyin ismini çok kişi yazmış referanslara göre bu işin ustası olduğu anlaşılıyor benim asıl merak ettiğim yazılım aracı garanti dışı bırakırmı servis bunu anlarmı aracım daha 14000 km de 5 yıl garanti yaptırmıştım alırken
            sen bu işlemi yaptıralı ne kadar zaman oldu
            birde motor testi yaptırarakmı bu net sonuçların doğruluğundan emin olabiliyoruz
            barbaros bey yazılımı ne kadar sürede yüklüyor
            aklımda daha soracak çok şey var yardımcı olursan çok sevinirim saygılar sevgiler

Yorum

Hemsehrim Barborosun yaptigi yazilimi servisin anlmasi mumkun degil. Ancak burda dikkat edilecek bir nuans var aracin motoru uzerine fabrikasyon yazilimi attirmama n lazim. Yoksa tekrar stock insignia oluveriri. Yazilim aracinin yazilimi ile alakali bazi arabalarda yazilimi gecmek uzun surerken benim ki sadece yarim saat surdu. Degerleri dyno da olcturduk ve ordan elde ettik. Yazilim atilali 5000 km olmadi. Ancak bu yazilim araca daha fazl yuklenmeden daha iyi performans elde etmene neden oluyor. Bu gercek sayesinde ben. Motora zararindan ote faydasinin oldugunu dusunuyorum. Tabii bu benim ve bazi yazilim olayina egilen kisilerin gorusu....

Yorum

welcome
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

bana murat de lütfen kardeşim bende sana utku deyim samimi konuşalım hemşerim benim
                  senin aracın gücünü elde etmek için yazılım dışında booster takmışın hava filtresi ve bujiler falan değiştirmişsin bunların hepsini birdenmi yapmak gerekiyor ?barbaros bey mi uyguluyor ve yaklaşık maliyeti nedir?

Yorum

bu arada yeni cvp yazan arkadaşlar hoşbulduk hepinize selam

Yorum

Murat kardeşim bunalrın hiçbirini birlikte yapmana gerek yok. Ben takip ettim soruşturdum. Arabayı azdırırken biraz da rahatlatmak gerekiyor diye düşündüğüm için açık hava filtresi ve benzini ful yaksın diye performans bujisi taktırdım. Yazılım herşeyi çözüyor. Sprintbooster ise keyif için yapıldı ama inanılmaz katkısı oldu. flexinin sport modunu çok açmıyorum. sadece birileri irite ettiğinde ve yol tutuş gerektiğinde direksiyon ve gaz tepksi tavan yapsın diye açıyorum..... Bodykitle ilgili düşüncelerin var ise benim uyugulama fotoğrafları kısmında kara şahin diye fotolar var. Ordan bakıp yorum yazabilrisin. Ayrıca kaplan diş ile ilgili düşüncelerin var ise bizim Emrenin 06 MDN ye bakabilirsin.Bunla ilgili de Ankarada sana ayarlama yapabilriz.....Bu arada yazılım 700 lira açık hava filtesi 150 lira bujiler 4ü 160 lira sprintobooster 650 700 lira civarında.....

Yorum

welcome welcome
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Yazılımla ilgili de İstanbuldaki abilerimiz kardeşlerimiz sağolsun bizlerden yardımlarını hiç esirgemediler. İşlerini bırakıp bie yardımcı oldular. Yine onlardan yardımlarını isteriz......

Yorum

utku çok sağol kardeşim bilgiler için barbaros beye nasıl ulaşabilirim

Yorum

welcome
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Barborosa pmden telefonunu atayim sana bir ara konuş. hatta ben birazadan senin adına arıyorum sen de yarım saat sonra ara istersen....

Yorum

İşleniyor...
                                X