1.6 180hp cosmo siyah Arabayı alıralmaz hemen boya koruma yaptırmayi planlıyordum araba siyah malum bakımı cok zordur siyah ın. Arabalarımda motorlarımda siyah. Son kararım hep siyah oluyor malesef .araba tozluyken bezle silinmiş galiba her tarafı kılcal çizik içinde arabayı almaya babam gitti ve tabiki dikkat etmedi buna hiç takmaz çizikmiş boyaymış bende tam aksine hastalık derecesinde titizim bu konuda...2.Dumurum da arabanın egzozlarını çalmışlar.arabanın havasına hava
katan egzozları yok tamponun altina gizlenmis yere dönük 2 dandik egzoz borusu var vites kutusunun altinda isiklandirma da yoktu yani kisacasi bekledigim gibi gelmedi is başa düştü cepten yaptıracağım artık boya koruma icin onerilerinizi bekliyorum tabiki cam filmi de onerileriniz icin simdiden tesekkurler saygilar
katan egzozları yok tamponun altina gizlenmis yere dönük 2 dandik egzoz borusu var vites kutusunun altinda isiklandirma da yoktu yani kisacasi bekledigim gibi gelmedi is başa düştü cepten yaptıracağım artık boya koruma icin onerilerinizi bekliyorum tabiki cam filmi de onerileriniz icin simdiden tesekkurler saygilar
Yorum