Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tanışma

Hoşgeldiniz. Ben de Bursadan Yarışmaya Katılıyorum. [ ) ] Bu Turbo Kesikliği Olayı Nedir Tam Olarak Bilmiyorum Ama, Benim Aracımda 1-2 de Çıldıran Motor 3 te Sanki Kağnılaşıyor. Özellikle 3 te Tam Gaz Giderken Pedalı Yarım Çekip Bir Daha Doldurunca Araba Yine Coşmaya Başlıyor. Sizin Sorununuz da Bu Mu? Yok sa Benim Farketmediğim ve Aracımda da Olan Bir Sıkıntı Varmı Anlamak İçin, Tam Olarak Nasıl Bir Sıkıntı Yaşadığınızı Açıklayabilirmisiniz. Ayrıca Söz Araçtaki Sıkıntılardan Açılmışken Ben de Tüm Arkadaşlara Bir Öneri de Bulunacam. Ben Aracımı Gündüz Farları İle Kullanmıyorum Alternatör Ömrünü Uzatmak İçin. Bu Yaz Bayram Tatilinde Marmariste Güneşe Karşı 4 gün Cama Siperlik Koymadan Aracım Yattı. Ve Far Açma Kapama Düğmesinin Üst Kısmındaki Nikelaj Bileziğin Arka Pütürlü Kısmı Deforme Oldu. Aracıma Bindiğimde Farları Kapatmak İçinElimi Attığımda Elime Yapış Yapış Gelmeye Başladı. Garantiden Değişti Ama, Güneşli Havalarda Herkese Siperlik Tavsiye Ederim.
    İyi Günler.

Yorum

welcome
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
        Hoşgeldiniz. Ben de Bursadan Yarışmaya Katılıyorum. [ ) ] Bu Turbo Kesikliği Olayı Nedir Tam Olarak Bilmiyorum Ama, Benim Aracımda 1-2 de Çıldıran Motor 3 te Sanki Kağnılaşıyor. Özellikle 3 te Tam Gaz Giderken Pedalı Yarım Çekip Bir Daha Doldurunca Araba Yine Coşmaya Başlıyor. Sizin Sorununuz da Bu Mu? Yok sa Benim Farketmediğim ve Aracımda da Olan Bir Sıkıntı Varmı Anlamak İçin, Tam Olarak Nasıl Bir Sıkıntı Yaşadığınızı Açıklayabilirmisiniz. Ayrıca Söz Araçtaki Sıkıntılardan Açılmışken Ben de Tüm Arkadaşlara Bir Öneri de Bulunacam. Ben Aracımı Gündüz Farları İle Kullanmıyorum Alternatör Ömrünü Uzatmak İçin. Bu Yaz Bayram Tatilinde Marmariste Güneşe Karşı 4 gün Cama Siperlik Koymadan Aracım Yattı. Ve Far Açma Kapama Düğmesinin Üst Kısmındaki Nikelaj Bileziğin Arka Pütürlü Kısmı Deforme Oldu. Aracıma Bindiğimde Farları Kapatmak İçinElimi Attığımda Elime Yapış Yapış Gelmeye Başladı. Garantiden Değişti Ama, Güneşli Havalarda Herkese Siperlik Tavsiye Ederim.
        İyi Günler.
        Merhaba Hocam
        Bursada ne iş yapıyorsunuz.Tanışalım isterim.Bahsettiğiniz erime problemi bir arkadaşımdada oldu.Anlaşılan bilindik bir problem.Bugüne kadar birçok araç eskittim ve hepside genelde güneşde kaldı, fakat böyle bir problem olmadı.Anlaşılan malzeme hatası.Diğer gaz kesme problemi ise genelde soğukken ama bazen sıcakken de yaşadığım bir problem.Sanki gaz kesiyormuş gibi veya gaz yemiyormuş gibi.Bu insignia ların hepsinde olan genel bir problemmiş ve çözümü yok herhalde...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
          welcome

otomobil sek. derken ne iş yapıyorsunuz
          Hocam Merhaba
          Bosch Firmasında çalışıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Öncelikle hoşgeldiniz. Turbo kesikliğiyle ilgili güncellemeden sonra kesiklik bende ve birkaç arkadaşta kesildi.Ama halen var diyorsanız bunun kesin çözümünü denemiş biri olarak söyleyeyim Remap yaptırdığınızda bu durum ortadan kalkıyor. Dvd 800 ile ilgili iyileştirme çalışmaları sürüyor. Site yöneticilerimizden Fatih Bey konunun peşinde. Film vs. ilgili olarakta sitemizden Özkan (ozkanc) arkadaşımızın tedarik ettiği interface (arayüz) cihazı ve ilave olarak bir media player yardımıylada bu soronu çözmüş bulunmaktayız. Burası İnsigniaTeam burda çözüm çok... Umarım yardımcı olabilmişimdir.
            Merhabalar
            REMAP nedir ? Tam olarak açıklayabilirmisiniz ? Nerede ve nasıl yaptırabilirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              welcome

Keyifli Forumlar

1- Araçta arasıra gaz kesme olaytı yaşıyorum.

Yazılımla çözülüyor Sorun devam ediyorsa tekrar yükletin

2- Navigasyon çok yetersiz

Evet Navigasyon haritaları yetersiz yeni güncellemeler bekleniyor yakın da dağıtılacak diye biliyoruz

3- Müzik olayında ses sistemi tamamen yetersiz

Bu konuda yapacak birşey yok

4- Navigasyonlu DVD800 cihazlarda film veya görüntülü müzik dinlemek veya izlemek mümkünmü ?

Mümkün
              Linkten bakabilirsiniz
              InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
              Merhaba Fatih Bey

Eski yazışmalardan okuduğum kadarıyla Navigasyon güncellemesi senelerdir bekleniyor.Gerçekten durum böyleyse halimiz harap.Bunu halletmenin başka yolu yokmu ? Eğer Servisleri bekleyecek olursak sanırım daha çok bekleyeceğiz.
              DVD konusunda ise bu haliyle hiçbir şekilde görüntü yokmu ? sadece müzik dinlemeye mi yarıyor.Eğer öyleyse diğer ucuz versiyondan ne farkı var ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skywalker
                Öncelikle hoşgeldiniz. Turbo kesikliğiyle ilgili güncellemeden sonra kesiklik bende ve birkaç arkadaşta kesildi.Ama halen var diyorsanız bunun kesin çözümünü denemiş biri olarak söyleyeyim Remap yaptırdığınızda bu durum ortadan kalkıyor. Dvd 800 ile ilgili iyileştirme çalışmaları sürüyor. Site yöneticilerimizden Fatih Bey konunun peşinde. Film vs. ilgili olarakta sitemizden Özkan (ozkanc) arkadaşımızın tedarik ettiği interface (arayüz) cihazı ve ilave olarak bir media player yardımıylada bu soronu çözmüş bulunmaktayız. Burası İnsigniaTeam burda çözüm çok... Umarım yardımcı olabilmişimdir.
                Merhabalar
                Remap: Aracın beyninde bulunan bazı verileri değiştirerek mesela turbo basıncı gibi performans artırmaya yarayan bir yazılım türüdür. Normal verileri belli limitlerde kısıtlanmıştır ama bu sistemle aracın gerçek gücünü görme sansınız oluyor. Ben Pschiptunning Barbaros Bey'de yaptırdım.

Yorum

Anladım. Ben Pek Rastlamadım Bu Gaz Yememe Olayına, Ya da Önemsemedim. Olsaydı Hissederdim Ama. Bende Daha Çok Hızlı Kalkışlarda, 3. Viteste Kösülme Oluyor. Gerçi 3. Vitesin Oranı, 1 İle 2 nin Birbirilerine Oranına Göre Daha Fazla Ama Dediğim Gibi Yarım Çekip Doldurunca Toparlıyor. Ben Özel Bir Şirkette Mimar Olarak Çalışıyorum. Bursadan Oldukça Katılımcı Var Anlaşılan. Tanışıp Bir Gün Hep Birlikte Bir Etkinlik Düzenlemek İyi Olur. Şöyle Arabaları da Yıkatıp Fotoğraflarını Çekip Burada Paylaşırız. Bosch da Bir Mimar Arkadaş Olacak. İsim Vermiyim Şimdi. Bölge Müdürlüğünden Hüseyin Diyince Bilir. Tanıyorsan Selamlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skywalker
                    Merhabalar
                    Remap: Aracın beyninde bulunan bazı verileri değiştirerek mesela turbo basıncı gibi performans artırmaya yarayan bir yazılım türüdür. Normal verileri belli limitlerde kısıtlanmıştır ama bu sistemle aracın gerçek gücünü görme sansınız oluyor. Ben Pschiptunning Barbaros Bey'de yaptırdım.
                    Peki Bu Remap Olayında Alt Devirlerde Aracın Durumu Nasıl Oluyor, Tork ve PS? Aracın Orjinal Haline Göre Her Devirdemi Belli Oranda Artış Sağlıyor Yoksa Üst Devirlere Mi Taşınıyor Max Trk ve Ps?

Yorum

Mesela benim aracim su an 220 bg ve 310 nm torka sahip. Bu yaklasik his olarak 2500 atmosferik keyfi veriyor. Ben su an inanilmaz keyif aliyorum aracimdan. Darisi basiniza.....

Yorum

Tabii bunda acik hava flitresinin de buyuk rolu var. Onla da yaklasik bir 4 bg aldik yani oldu mu size 224 bg. muhaha urock oleyy

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Tabii bunda acik hava flitresinin de buyuk rolu var. Onla da yaklasik bir 4 bg aldik yani oldu mu size 224 bg. muhaha urock oleyy
                          Süper..

Yorum

Vallahi Barboros bey de super oldugunu soyledi. Tork egrisinde tavan elde edildiginde yaklasik 6000 devir civarina kadar ayni kaliyor. Bu da surus keyfini cok ciddi artiriyor.....

Yorum

3. Viteste arac patinaja giriyor.......

Yorum

Bir de sprint boosteri unutmamak lazim. Tabii bu soylediklerime sport modu eklemiyorum. Cunku gerek kalmiyor.....

Yorum

İşleniyor...
                                X