Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tanışma

Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılıyorum.Bursa da yaşıyorum ve Otomotiv sektöründe çalışıyorum.Evliyim ve iki çocuğum var.Geniş, konforlu ve güçlü bir araba tercih ettiğim için ve dizaynınada hayran kaldığım için İnsignia tercih ettim.Şu an 5 aylık Opel İnsignia Cosmo + DVD 800-Navigasyonlu 1,6 Turbo arabam var.Aracımı severek aldım.Ancak bazı konularda gerçekten hayal kırıklığına uğradım.Bu konuları sizlerle paylaşmak ve değerli yardımlarınızı rica etmek istiyorum.Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
    Yardım istediğim konular.
    1- Araçta arasıra gaz kesme olaytı yaşıyorum.Bunu bazı arkadaşlardan duymuştum.Ancak yeni bir yazılım yüklenerek sorunun giderilebildiğini söylemişlerdi.Benim aracımada yeni yazılım yüklediler.Başta tamam şimdi problem giderildi diye düşündüm.Fakat halen problem az da olsa var.Konu hakkında görüşlerinizi ve bu problemin giderilip giderilemeyeceğini paylaşabilirmisiniz.
    2- Navigasyon çok yetersiz.Servisde yeni yazılım yüklediler fakat farkeden hiçbirşey olmadı.Şehir içi haricinde nerdeyse hiçbir yeri göstermiyor.Şehir içindede yetersiz sayılır.100 TL lik ayrı bir Navi cihazı bile daha güzel bence.Bunu farklı bir yazılım ile düzeltme imkanı varmı ? Veya Servise bu konuda nasıl baskı yapabilirim.İnanın nerdeyse hiç kullanamıyorum.
    3- Müzik olayında ses sistemi tamamen yetersiz.Eşimin Nissan micra bir aracı var ve bence bunun ses sistemi bile daha güzel.Beni tatmin edecek ses düzeyini ancak yarıdan fazlaya getirdiğim zaman ulaşabiliyorum.Tabiki netlik olmadan.Masraf yapmadan bunu düzeltmek mümkünmü ?
    4- Navigasyonlu DVD800 cihazlarda film veya görüntülü müzik dinlemek veya izlemek mümkünmü ? Mümkün değilse ne yapabilirim.

Bunların dışında teknik problemlerimde var ama sanırım onları daha sonra yazmam daha uygun olur.

Ynt: Tanışma

welcome

Keyifli Forumlar

1- Araçta arasıra gaz kesme olaytı yaşıyorum.

Yazılımla çözülüyor Sorun devam ediyorsa tekrar yükletin

2- Navigasyon çok yetersiz

Evet Navigasyon haritaları yetersiz yeni güncellemeler bekleniyor yakın da dağıtılacak diye biliyoruz

3- Müzik olayında ses sistemi tamamen yetersiz

Bu konuda yapacak birşey yok

4- Navigasyonlu DVD800 cihazlarda film veya görüntülü müzik dinlemek veya izlemek mümkünmü ?

Mümkün
    Linkten bakabilirsiniz
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome welcome
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

welcome welcome

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz. Turbo kesikliğiyle ilgili güncellemeden sonra kesiklik bende ve birkaç arkadaşta kesildi.Ama halen var diyorsanız bunun kesin çözümünü denemiş biri olarak söyleyeyim Remap yaptırdığınızda bu durum ortadan kalkıyor. Dvd 800 ile ilgili iyileştirme çalışmaları sürüyor. Site yöneticilerimizden Fatih Bey konunun peşinde. Film vs. ilgili olarakta sitemizden Özkan (ozkanc) arkadaşımızın tedarik ettiği interface (arayüz) cihazı ve ilave olarak bir media player yardımıylada bu soronu çözmüş bulunmaktayız. Burası İnsigniaTeam burda çözüm çok... Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yorum

welcome

otomobil sek. derken ne iş yapıyorsunuz
            2015 leon fr

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

welcome
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

welcome

Yorum

hoş geldiniz
                      sitedeki uzman arkadaşlar size yardımcı olacaktır buna hiç şüpheniz olmasın...
                      2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

welcome keyifli paylaşımlar!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome Bursadaki üye sayımız hızla artıyor
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome
                            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                            GIBBON

Yorum

welcome
                              keyifli forumlar

Yorum

İşleniyor...
                              X