Ben istanbuldan cihan 24 yaşındayım kocaeli üniversitesi güzel sanatlar fakültesi müzik-gitar bölümünden bu sene mezun olucam inşallah 2012 siyah cosmo 1.6 180hp insignia nın bedelini ödedik ve arabayı bekliyoruz 1-2 hafta içinde gelecek inşallah.daha once 2 opel vectra eskittik 2.5yıldır 2009 astra h kullanıyorum.Opel den genel olarak memnun kaldık umarım insignia da bizi üzmeyecek insignia team a yeni üyeyim insignia kullanıcıları olarak tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için önemlidir.Mesajımı okuduğunuz için teşekkürler.Herkese mutlu yıllar 2012 herkes için hayırlı olsun...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55hoş geldin Cihan, araban da hayırlı olsun...
Her ıkınızı de tebrik ederim. Gitar ve müzik bunlar büyük önem taşıyor en azından toplumun önemli bir parçası. . Müzik ruhun gıdasıdır kim demiş bilmiyorum belki uyduruyorumdur.
Hayırlı olsun.
Not. Hobi olarak ben de bateri çalıyorum. Müzik de yapabilirizInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Ynt: Merhaba
welcome welcome Aracınız hayırlı olsun. Keyifli forumlar.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum