Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antalya dan herkese selamlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Antalya dan herkese selamlar...

Antalya dan herkese selamlar...
    Insignia almaya karar verdiğim andan itibaren forumu dikkatle takip ettim...Olumlu olumsuz bir çok yoruma rağmen geçen hafta Opel İnsignia 2000 cc 130 hp dizel (beyaz)aldım ve nasipse önümüzdeki hafta teslim alacağım...Yollarda gödüğüm zaman imrenerek bakıyordum ve şimdi uzun zamandır hayal ettiğim aracıma kavuşacağım...Şimdiye kadar hep VW kullandım,inşallah aynı rahatlık ve konforu İnsignia da yaşarım ve yaşayacağıma eminim...Cosmo modeli ve beyaz renk olmadığı için bayinin de gazı ile bir alt model olan Edition modelini seçmem içimde biraz burukluk yaratmadı desem yalan olur...Burada şunu öğrenmek ve tavsiyeleriizi almak isterim...Navigasyon olarak şu an iphone 4 de Tomtom kullanıyorum...Aracıma Navigasyon sistemi alsam artıları ne olur..?Ayrıca Edition modeli ile ilgili az sayıda yorum gördüm,ve bu model ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum...Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
    2012 INSIGNIA 2.0 195 HP Bi-Turbo Dizel ( Beyaz )

Ynt: Antalya dan herkese selamlar...

welcome welcome welcome atamiza hosgeldiniz. Bulusmalarda gorusmek tanismak dilegi ile.....saygilar sevgiler

Yorum

Edition modeli almaniz sizi zmesin. Cunku daha sonradan bu arabaya ekleyebileceginiz bir suru donanim var ve ekledikce aracinizi daha fazla ve daha uzun dure seveceksiniz. Ozellikle navigasyon icin oldukca alternatif var. Flyaudio , cyclone ve necvox gibi. Artilari dvd izleyebilme ipod baglayabilme geri gorus kamerasi, navigasyon ,bluetooth baglantisi ve hatta televizyon.... Eeee daha ne olsun degil mi? Onun haricinde araciniza ilk yapmaniz gereken benim nacizane dusuncem hemen bir philips xenondur. Hem disaridan guzel goruntu hem de iceriden guzel goruntu.....saygilar sevgiler

Yorum

welcome welcome
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

welcome
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

welcome
            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

welcome
              2015 leon fr

Yorum

welcome Antalya'lıların sayısı artıyor.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aramıza welcome Keyifli paylaşımlar. Aracınızı şimdiden kazasız, belasız, güle güle kullanın....
                  Kendinizi biraz tanıtır mısınız? Ayrıca Profil bilgilerinden de "Doğum Günü" ile "Yer" kısmını da (Antalya olarak) güncellerseniz seviniriz.

Yorum

welcome aramıza

Yorum

Öncelikle nazik cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...Kendimden kısaca bahsedeyim...1964 Antalya dogumluyum,Atatürk univ.İng Dili ve Edb mezunuyum...Serbest ticaret ile uğraşıyorum..İsim gereği sık sık yurtdışına çıkarım...Oradaki partnerlerim İnsignia ile iyi bir secim yaptığımı söylediler...Navigasyon,xenon farlar ve camlara fazla koyu olmayan filtre ilk yapacagım eklemeler olacak...daha fazlası için sizlerin tavsiye ve görüşleriniz beni ziyadesiyle memnun edecektir..Yılda 35-40 000 km yol yaptıgım için aracıma yapacagım eklemeler sürüş keyfimi arttıracağını umuyorum...Selamlar...
                      2012 INSIGNIA 2.0 195 HP Bi-Turbo Dizel ( Beyaz )

Yorum

Hoşgeldiniz araciniz hayirli olsun
                        2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Hoş geldiniz Ömer bey,
                          Aracınız hayırlı olsun.
                          Edition elegance paket ihtiyaçlarınızın büyük bir bölümünü karşılar.
                          Onun üstündeki tüm opsiyonlar. Olursa iyi olur diyeceğiniz şeyler.
                          Yani sonuçta bütçe yönetimi de önem taşıyorsa opsiyonlara harcayacağınız paraları daha iyi değerlendirebilirsiniz.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.
                            2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Ekstra surus keyfi stiyorsaniz istanbuldaki barboros beyi ziyret edip araca bir yazilim da uygun olacaktir.... muhaha

Yorum

İşleniyor...
                              X