Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Son yeni :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Son yeni

Eşimin ailesinin yazlığı Yalovada olduğu için fırsat buldukça Çınarcık'a gidiyorum, 77 plaka insignia ya hiç denk gelmemiştim , şimdiden hayırlısı olsun.

welcome
    '11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline

Yorum

welcome
      Aracınız hayırlı olsun.Keyifli forumlar...

Yorum

hayırlı olsun, welcome
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

welcome araciniz hayirli olsun kazasiz belasiz binin navigasyon konusunda forumda bircok konu mevcut bütun arti ve eksiler yazildi zaten insignia icin 3 firma var fly,cyclone ve necvox birde yeni bir cihaz var navimaster'dı galiba yani herkes kullandiği cihazdan artisi ve eksisiyle memnun gibi size en mantikli geleni takin bence
          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Hepinize konukseverliğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok hoş buldum obaa Heralde en sık ziyaret edilenler listemde olacak burası. Utku bey, dediğiniz gibi İnsignia asalet sahibi gerçekten ama sahiplerinin de ondan aşağı kalır yanı yok, hatta daha bir asil duruşları var gibi Satış sözleşmesinde belirli karakter özelliklerine sahip olmak şartı mı arıyorlar ne, pek dikkat etmedim (Her ne kadar zemin biraz kayganlaşmış gibi görünse de bunlar hakiki düşüncelerim
            Navigasyon konusunda söylediklerinize katılıyorum, gerçekten işime yarayacak gibi. -Gerçi benim kızım pek nanemolladır, arabada dışarıyı seyretmese hemen midesi bulanır küçük hanımın ama yine de işe yarayabilir- Ama ben şu durumda cyclone taktırabilirim sadece, flyaudio taktırmak istesem bu sefer de başka bir bayiye götürmem gerekecek gibi. Fiyat,garanti durumu nasıl oluyor bilmiyorum. Siz ne yapmamı önerirsiniz? Bir de aracı almadan şu da illa olsun dediğiniz bir şey varsa önerilerinizi bekliyorum.
            Anıl bey, doğrusu ben de o arabadaki güzelliği temaşa edebilmek için gözlerimi dört açıyorum ama gözüm boş dönüyorum genelde Dediğiniz gibi Yalova'da çok az insignia gördüm. Yada sakınıyorlar gözlerden nazar edilmesin diye midir nedir Biraz şenlenmeli Yalova. Yolunuz düştüğünde okuluma beklerim, çayımızdan içmeden gitmeyin. Diğer arkadaşları da beklerim. Hayırlı geceler diliyorum herkese..

Yorum

welcome
              Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

hocam aramıza hoşgeldiniz
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome
                  Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                  GIBBON

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

welcome obaa welcome
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Tekrar hoşbuldum, iyi forumlar diliyorum herkese.

Yorum

Nedim bey aramıza welcome . Aracınızı şimdiden kazasız, belasız güle güle kullanın...

Yorum

Hoşbuldum Cemil bey, teşekkür ederim, hep birlikte kazasız, belasız kullanırız inşaallah araçlarımızı.

Yorum

Dün itibariyle aracımı teslim aldım. Ekstra olarak boya koruma,koltuk koruma, cam filmi, karter koruma ve navimaster navigasyon taktırdım. Bir tek navigasyonda küçük bir problem oldu. Dvd cihazı yanında getirmeyi unutmuş. İşin yarısında ancak haberim oldu. Ben de tekrar uğraşmak/uğraştırmak istemedim. Dvd ye çok gerek kalmaz eğer usblerden film vb. izlemek sorun olmazsa diye düşündüm. Bunun haricinde şimdilik aracımdan çok memnunum.İlk Opel deneyimim. Buradan bilgilerini, katkılarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                                X