Ynt: Insignia 1.4 Turbo ile bugün aranıza katıldım
welcome
Öncelikle hayırlı olmasını temenni ederim. Şimdi anlatacaklarımı 'can kulağı' ile dinleyiniz
Bir geçici plaka muamelesi (trafik müşavirinin ücreti dahil) 220.-tl cıvarındadır.
Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası ve Kasko her şartta yapılmak zorunda olduğuna göre; 220.- tl den
kaçınmak için bu kadar risk almak pek mantıklı değildir. Bir Trafik müşaviri ile görüşüşmenizi öneririm.
Bazı arkadaşların (iyi niyetle de olsa) önerdikleri sahte plaka vs hiç göze alınacak bir risk değil.
İşlenen suç 'resmi evrakta sahtecilik' olup hürriyeti bağlayıcı cezalar öngörmektedir;bu ise hiç göze
alınacak bir risk değildir)
Berkan bey aramıza welcome Aracınızı kazasız, belasız güle güle kullanın...
Ayrıca, Şaman beyin yazdıklarına da aynen katıldığımı belirtmek isterim.
Diğer taraftan,
Orjinal yazı sahibi: Alligator
Sorulara dalıp kendimi tanıtmayı atlamışım bu arada.
İsmim Berkan, 34 yaşındayım Ankaralıyım, son 3 yıldır Adana'da yaşıyorum. Enerji sektöründe çalışıyorum.
olarak belirtmişsiniz. Bu bilgileri Profil bilgilerine de "Doğum Günü " ve "yer" olarak girerek güncellerseniz seviniriz.
aramıza hoşgeldiniz aracınızı aldıgınız yerle ikametkahınız aynı yerde ise G plakası alamassınız ayrı yerlerde ise alabilirsiniz .siz hatalı olmasanız bile kaza anında suclu ve kaskonuz olmadıgında ve sgorta tabiki bu gezi size cok pahalıya patlar kiralayın bi araba rahat ve huzurlu bi şekilde gidin gideceğiniz yere bence
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bu sabah plaka işlemlerini başlattım. Akşama yetişir ise kaskosunu da başlatarak yarın sabah yola çıkacağım. 3 gün için 350 TL vergi vericem ama en azından riske girmeden seyahat edeceğim.
Rodaj sebebiyle motorun sıkıştırılmaması, ani hızlanmalar yapılmaması gerektiği bayide söylendi. Motor açma diye bir durum kesinlikle söz konusu değilmiş.
2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Yorum