Merhaba arkadaşlar ismim erol istanbulda maltepe üniversite okuyorum 2010 model opel corsa 1.3 dizelim var.Kuzenimde dün insigniasını teslim aldı hem onun için hemde opel kullanıcısı olduğum için foruma kayıt oldum dün biraz kullandım insigniayı gerçekten çok hoşuma gitti yalnız tek bişey dikkatimi çekti araba daha 40km ön iki farda içerden biraz buğu yapmıştı.Birde necvox dvd sistemi var ama bir türlü sd kartı tanımadı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese selamlar..
Collapse
X
-
Ynt: Herkese selamlar..
Orjinal yazı sahibi: darkmanMerhaba arkadaşlar ismim erol istanbulda maltepe üniversite okuyorum 2010 model opel corsa 1.3 dizelim var.Kuzenimde dün insigniasını teslim aldı hem onun için hemde opel kullanıcısı olduğum için foruma kayıt oldum dün biraz kullandım insigniayı gerçekten çok hoşuma gitti yalnız tek bişey dikkatimi çekti araba daha 40km ön iki farda içerden biraz buğu yapmıştı.Birde necvox dvd sistemi var ama bir türlü sd kartı tanımadı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownagewelcome hayırlı olsujn kazasız belasız
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09welcome
hava değişiminden dolayı buğu yapmış olabilir...
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: darkmanMerhaba arkadaşlar ismim erol istanbulda maltepe üniversite okuyorum 2010 model opel corsa 1.3 dizelim var.Kuzenimde dün insigniasını teslim aldı hem onun için hemde opel kullanıcısı olduğum için foruma kayıt oldum dün biraz kullandım insigniayı gerçekten çok hoşuma gitti yalnız tek bişey dikkatimi çekti araba daha 40km ön iki farda içerden biraz buğu yapmıştı.Birde necvox dvd sistemi var ama bir türlü sd kartı tanımadı
Yorum
-
Aramıza welcome Keyifli paylaşımlar...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23çok güzel olur valla, yay kesinlikle çok güzel oluyor, araç seksi oluyor 5x120 bijon aralığı doğrudur, ama bu kadar uğraştan sonra bir de body kit iyi gider
Orjinal yazı sahibi: Seyyahwelcome
Orjinal yazı sahibi: titan1905hoşgeldiniz
Orjinal yazı sahibi: ulas79welcome keyifli forumlar.Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaAramıza welcome Keyifli paylaşımlar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulwelcome
Orjinal yazı sahibi: NurettinHoş geldiniz.
İyi paylaşımlar..
Maç aktivitesine bekleriz.
Orjinal yazı sahibi: Sufywelcome
Yorum
Yorum