İstanbuldan cihan ben.2010 - C İnsignia 115 bg edition+elegance sahibiyim.Ogrenciyim.Görüşmek üzere
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkese selamlar
Collapse
X
-
Ynt: herkese selamlar
Hoş geldin Cihan.
Tebrik ederim hem Insignia Club'e katıldığın için hem de Insignia'na bazı güzellikler kattığın için.
Biz de bu panjur konusunu irdeliyorduk bir kaç gün evvel.
Tam üstüne vardın Anlaşılan bundan böyle gençler Insigniaları makyajlama konusunda öncü olacak
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Ynt: herkese selamlar
İstanbul Kültür Üniversitesindeyim Son sınıf sen nerde okuyorsun?Bizim okulda olsan görürdüm arabanı başka okul heraldeOrjinal yazı sahibi: mertkHosgeldın. nerede okuyorsun acaba
Cümleten eywallahOrjinal yazı sahibi: ted79Aramıza hoşgeldin Cihan.
Amin abi bende herkese kazasız sürüşler dilerim.İnsignialarımızın hepsi çok güzel biraz daha farklılaştırmak lazım diye düşünüyorum ama fazla abartmadan.Herşeyin sadesi daha güzeldir.Panjur konusuda şans olmuş ozman size biraz fikir sahibi edindirmiştir heralde.Orjinal yazı sahibi: zeytinHoş geldin Cihan.
Tebrik ederim hem Insignia Club'e katıldığın için hem de Insignia'na bazı güzellikler kattığın için.
Biz de bu panjur konusunu irdeliyorduk bir kaç gün evvel.
Tam üstüne vardın Anlaşılan bundan böyle gençler Insigniaları makyajlama konusunda öncü olacak
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
- Alıntılar 1 mesajda toplanmıştır
Yorum
Yorum