ben daha önce söylemitim. insignia hakikatean yıl sonunda 1.4 sayesinde iyi satacak. bayilerde 1.4 yok gibi bir şey. elinde 180 hp olan arkadaşlar bence 180 lik satıp 1.4 alsın. zaten 1.4 varken 180 hp bundan sonra satmaz. bunu destekleyen husus bizzat bayiidir .adamlar elimizde 180 lik var ama 1.4 ten daha ucuza verecez der. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Ozan bey eğer geri görüş kamerası konusunda ısrarcıysanız bunun çözümü çok basit.Yani hem orjinal olup hem de küçük bir modifikasyonla geri görüş kamerası taktıranlar var.Başta Fatih abi(FacomX) ve diğer üyelerimizden bunu DVD800 ve CD500 için uyguladılar.Forumumuzda bu konu ile ilgili Fatih abinin açtığı bir konu var aratmanızı tavsiye ederim.Orada videolu inceleme vardı.
Ben de yeni navigasyonun başarılı olduğunu duydum o yüzden stil paket varsa değişim isteyebilirsiniz.Cyclone konusuna gelince hem bunu hem de Flyaudio cihazını kullanan forum üyelerimiz var ve bunlar arasında genel bir görüşün Fly'ın bu tür multimedia cihazlar arasında çok daha başarılı olduğu ve öne çıktığıdır.Eğer benim gibi orjinal takıntınız yok ise Fly'ın 8" ekranı ve ekstra cd okuyucusu çok daha güzel bir özellik.Bunun yanında Cyclone, Necvox ve diğerlerinde montajdan kaynaklı bir kaç sıkıntı olduğu ve ekran donması,işlemci hızı yavaşlığı gibi bir kaç problemler yaşayan üyelerimiz oldu.Eğer sipariş değiştirme şansınız olursa Stil paket almanızı öneririm olmaz ise de forumumuzda ki multimedia sistemleri başlığının tamamını okumanızı ve Flyaudio ile Cyclone arasında daha sonra tercih yapmanızı öneririm.
Orjinal yazı sahibi: deniz
ben daha önce söylemitim. insignia hakikatean yıl sonunda 1.4 sayesinde iyi satacak. bayilerde 1.4 yok gibi bir şey. elinde 180 hp olan arkadaşlar bence 180 lik satıp 1.4 alsın. zaten 1.4 varken 180 hp bundan sonra satmaz. bunu destekleyen husus bizzat bayiidir .adamlar elimizde 180 lik var ama 1.4 ten daha ucuza verecez der. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Bu konuya gelince neye ve hangi bayiye dayanarak yorumladınız bilmiyorum ama...
1-1.6T ve 1.4T çok farklı araçlar.Performans arayan bir kişi 1.4T seçmez.
2-Hala savunuyorum Benzinli bir araç ki bu turbo ise ekonomi yapması zordur.Ki zaten eğer eşit kullanım stilleri ile test yapılırsa aralarına max. 1.5-2 litre fark yapar ki 8.5TL/100km yapar.Bu seviye bir araca binen birisin 8.5 TL'yi çok düşüneceğini sanmıyorum.
3-Cosmo faktörüdür ki bu benim için ilk sırada yer alır.Cosmo kullanan bir kişi neden olduğunu bilir...
Sonuç olarak 1.4T güzel bir araç sonuçta İnsignia...Ama kimse diyemez ki 1.6T satılmaz hatta onlar satsın 1.4T alsın haha Ayrıca çok merak ettim hangi bayiymiş o ki satmaz diyor ve 1.6T'yu daha ucuza verecekmiş?
aldığımız bayi sadece cyclone navi satışı yapıyo bildiğim kadarıyla (başka yerede pek yönelmek istemiyorum tek yerden bayiden yapılıp çıkmasından yanayım bayinin kendi garantisi altında kalması açısından) ama orjinaili ile değişim konusunu bi görüşmem gerekecek çünkü araç 2012 model ama üstünde yeni gelen navi sistemi oladığı için bayinin elinde bahsedilen yeni sistem haricen mevcutmudur. yoksa da artık cyclone ile devam edicez artık.
2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi
ahhhh uykusuz geceler başladı desenize aramıza hoşgeldiniz
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
welcome welcome
Aramiza hosgeldiniz. Panzehiri olmayan bir zehir aldiniz. Bu nedenle insignianiz haricinde baska bir se dusunemeyeceginiz kesin. Bazi arkadaslar 140 lik alin 180 lik satin demis ama uzgunm 180 ligi kullanmadan buna karar vermeyin. 180 ligin hatta yazilimlinin keyfi hicbir aracta yok. Az once yoldan geldim 520 d nereye kacacagn sasirdi. İnsan bunun zevkini tatmadan anlayamaz diyorum. Saygilar sevgiler
yarın yetişirse yarın yetişmezse cumartesi teslim alıcaz vakit geçmiyo biran önce gelsede kullanmaya başlasam artık. 180 liğide 140 lığıda kulladım, 140 lıkta 180 likten aşağı değil inanın, gaza yüklenmenizle geriye yaslanmız bir oluyo, o yüzden 140 lığı almaktan hiç çekinmedim. gayet güzel kapatıyo yolu. ama 180 lik ayrı tabi
2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi
Yorum