Merhaba ben Tekirdağ lıyım Konya da özelbir şirkette bölge müdürü olarak çalışıyorum. Burada apartta kalıyorum. Sitenizi 1 yıldır takip ediyorum ve çoğunuzu tanıyorum (araçlarınıza yaptırdığınız modifiyelere kadar) .Evliyim 15 yaşında kızım ve 3 yaşında bir oğlum var. Bundan önceki aracım 2001 opel astra elegance otomik vites ti 3 yıl kullandım 58.000 km de sattım. Astra j aldım aynı zamanda 2011 ClioII 1.5 dci kullanıyorum. Herkese tekrardan selamlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tekirdağ lıyım Konya da görev yapıyorum selamlar YENİ!
Collapse
X
-
Ynt: Tekirdağ lıyım Konya da görev yapıyorum selamlar YENİ!
Teşekkür ederim hep birlikte inşallah.Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi
Yorum
-
Benim için tanıdık yüzlersiniz çok yabancılık çekmeyeceğim Gökhan bey foto çekip eklerim siteye bu arada konu dışı olacak ama Booster performance Erhan bey le görüştüm +40 HP için, sitesine bakınca +60 HP seçeneğide var gözüküyor onu görüşmedim kısa zamanda yaptıra bilirm.Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi
Yorum
-
hoşgeldiniz.
yazılım Ankara'da mı yaptırmak zorundasınız? Ankara'da evotech var sanırım onuda araştırın isterseniz. yada sağlam iş, İstanbul'a gidin
Ankara da yaptırmayı düşünüyorum İstanbul için 15 tatilde izne çıkıyorum o zaman yaptırabilim.
Astra ya Ecu yu sökmeden yazılım yüklediklerini söylediler. Diğerlerinde öyle bir seçenek yok diye biliyorum.Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KamillAnkara da yaptırmayı düşünüyorum İstanbul için 15 tatilde izne çıkıyorum o zaman yaptırabilim.
Astra ya Ecu yu sökmeden yazılım yüklediklerini söylediler. Diğerlerinde öyle bir seçenek yok diye biliyorum.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum