Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Merhaba,

Foruma Ankara'dan katılıyorum. Psikolojik danışma ve rehberlik alanında 47 yaşında öğretim üyesiyim. Eski bir opelciyim İlk arabam 1979 model Opel Ascona'ydı, sonra Vectra B ve Vectra C kullandım (ilk sahibi olduğum 2004 model bu araçla toplam 240.000 km yaptım). Şimdi de 2011 Model insigina Elegance Turbo kullanıyorum. Teknik gri, navigasyonu var şu an 5700 km'de. Ascona-Vectra-İnsignia biliyorsunuz aynı seri araçlar. İlk Opelden başladığım için sanırım hep opelde kaldım. Zaman ve koşullar elverdiği oranda Türkiye ve Ankara İnsigniateam'ın etkinliklerine katılmayı planlıyorum. Özellikle günübirlik de olsa uzun yolculukları severim.

Bu forumu uzun süredir izliyordum. Ankara Anıtkabir buluşmasına katıldım. Çok güzel bir organizasyondu. Güzel vakit geçirdik ve araçlarımızla da ilgili bir çok konuyu tartışma olanağı bulduk. Oldukça içerikli ve saygı ve sevgi çerçevesinde devam eden tartışmalar foruma katılmamda da etkili oldu.

Selamlar,

Not: Sanırım tanışma için yeni konu açmam gerekiyordu mesajımı tekrar atıyorum kusura bakmayın.

Ynt: Merhaba

hosgeldiniz.keyifli forumlar

Yorum

Evet Tuncay bey aramıza tekrar welcome Artık bütün etkinliklerde sizleri mutlaka bekliyoruz.

Yorum

hoşgeldiniz hocam.hangi üniversitede görev yapıyordunuz.bende 2007 gazi PDR mezunuyum.su an da ısparta da görev yapıyorum. bransdasımı burada görmek beni mutlu etti.tekrardan hoşgeldiniz. keyifli forumlar....
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Teşekkürler. Aslında hep aranızdaydım ama artık daha görünür olacağız sanırım. Hacettepe üniversitesindeyim.
          Selamlar,

Yorum

hosgeldınız keyıflı forumlar
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

hacettepede okusaydım sanırım dersinize girme sizi tanıma fırsatı bulabilecektim.olsun forum vasıtasıyla etkinliklerde buluşmak dileğiyle....
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Hoşgeldiniz....

Yorum

Tuncay bey tekrar hoş geldiniz Keyifli Sohbetler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

hoşgeldiniz hocam, siz hangi kampüstesiniz? Ben zaman zaman tıp fakültesine geliyorum hatta şuanda da hacettepedeyim
                      InsigniaTEAM

Yorum

welcome welcome
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

hoş geldiniz...
                          F30 Sport+

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...