SELAMLAR. ADIM AYKUT ÖZDMİR SAMSUN DA OTURUYORUM. ÖZEL BİR GÜMRÜK ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORUM. 2009 MODEL TEKNİK GRI 16.180 HP EDİTION KULLANIYORUM. SAMSUNDA OTURMAMA RAĞMEN ARABAYI ÇORUMDAN ALDIM. YAKLAŞIK 3.000 TL KADAR UCUZA GELDİ BANA. SİZEDE TAVSİYE EDERİM ÇORUM GİRAY OTOMOTİVİ.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TANIŞMA
Collapse
X
-
Ynt: TANIŞMA
Çorum halâ *.ıçı kırık Opellerdenmi satıyor acaba ? Çünkü işlerine gelmeyince alacağınız kıçı kırık bir Opel diye hakarete vardırıyorlar.
Ben ilk Insignia aracımı Çorum Giraydan almıştım. Almıştım demeyeyim, alana kadar helak olmuştum diyeyim.
İlk Insignia aracımda Çorum Girayzede oldum. Adamlar tüm hevesimizi öldürdü. Direkt Opel Genel Müdürüne şikayet ettim. Müdahil oldular. Ama bende o zaman kadar rezil oldum. Ailece tüm sıfır araç alma hevesimizi söndürdüler.
İkinci Insignia aracımı Samsun Reis Otomotivden aldım. Önceki araçlarım için zaten servisini tercih ediyordum. Ben şahsen bırakın 3.000 TL ucuz almayı,
5.000 TL fazladan verir Samsun Reisten alırım.
Bunları Reis Opel'in reklamı olsun diye yazmıyorum. Forumdaki bir çok arkadaşım benim nasıl bir insan ve nasıl titiz olduğumu bilir. HEr firma için kolay kolay yazmam.
Bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız vede cezasız sürüşler.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Ynt: TANIŞMA
Motorun arkasındaki turbo hortumlarını kontrol ettirin.
Orjinal yazı sahibi: aykutÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 6000 KM DEYİM KRONİK SORUN OLARAK NİTELENDİRİLEBİLECEK OLAN TURBODAKİ FISLAMA DİYİMM (2000-2200 DEVİRDE ). SORUNU KESİN ÇÖZÜME ULAŞAN BİR ARKADAŞ BANADA YARDIM EDERSE SEVİRİM. BİRDE BENİ
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum