slmlar ben cem istanbuldayim yasim 34 taksimde giyim magazalarim var /uye olmasamda forum konularinin buyuk bir cogunlugunu okudum ve bu paylasimlar icin tum club uyelerine tsk ederim 2010 isignia sport station aldim 2 gun once hatta brz oncede barbaros beyi arayip pazartesi icin randevu aldim insignia yi isimle alakali station aldim bunun disinda 2010 scirocco abt chipli kisaca uzetlemek gerekirse hizli ve seklini begendigim arabalarim oldu hic ole jeep mis yada bu tarz handal arabalarla isim olmadi pazartesi araci cipleyip ayrica eicbach yay takicaam bu aracta deneyimi cok olan arkadaslarin bana yardimci olmasini istiyorum kisaca mutlaka yapman lazim denilen seyler varsa paylasirsaniz sevinirim tskler////2010 insignia 180 ps sport station cosma nav 800 22 bnde siyah///
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SLM HERKESE
Collapse
X
-
Ynt: SLM HERKESE
welcome Hayırlı olsun Sport station değil Sports Tourer diye geçiyor bu arada.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Doğrusunu biliyorsanız sorun yok, babam da Cosmo'ya cosmo edition der ama o yanlış bildiği içinSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
tskler arkadaslar kw yay sciroccomda kullandim bilmem neden ama eicbach konfor bakimindan bana daha ii geldi /ondakinide sahibindende satip eicbach aldim aslinda tam olarak hangisi konforludur onuda cozemedim /forumlari okudum ordakilerde bnm gibi tam olarak kw mi e'cbach mi daha konforlu belli degil gibi
Yorum
Yorum