Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eskisehir den Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eskisehir den Selamlar

Selamlar ben Eskisehir den Ozgur.

Adim Ozgur, 5 senedir passat kullanicisiyim ve ilk ciktigi gunden beri insignia hayraniyim. 1.6 T 180 hp insignia alma niyetindeydim, ama 1.4 T lerin tutumlu olmasi beni cezbetti. Bugunlerde sene sonu olmasi sebebiyle fiyatlarinda daha uygun olacagini dusunerek 2 yerden 1.4 T 140hp Insignia fiyati aldim. En dusuk 59500 TL diyorlar, o da sadece edition donanima.
    +Navigasyon ve 18'' jant almak istesem fiyat daha da artacak. Sizin uygun fiyat alabilecegimiz servis tavsiyeleriniz var midir???
    Herkese kazasiz belasiz arac kullanmayi dilerim. Saygilar

Ynt: Eskisehir den Selamlar

Zaten sadece edition donanım var. Almışken sunroof ve navi de ekletin bütçeye göre Araba beyaz olacaksa sunroof kesin olsun

welcome
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hoşgeldiniz...

Yorum

hoşgeldiniz. bence de sunrooflu alın. biz almadık pişmanız

Yorum

Hoş geldiniz.
          En kısa zamanda bir Insignia sahibi olmanız dileği ile.
          Sponsorumuz Opel Odak- Burak beyle iletişime geçmenizde fayda var.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome

Keyifli Forumlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz sonradan pisman olmamak icin sunroof + cosmo alın bence bende edition elegance var ciddi olarak degistermeyi dusunuyorm keyifli forumlar.
              2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Hoşgeldiniz. Cosmo+Beyaz+Sunroof ve tabiki 1.6T alın kesinlikle arkadaşlarımın dediği gibi sonra pişman olmayın. Ben o hatayı yaptım şuanda 2. insigniamı kullanıyorum. Bizden söylemesi....

Yorum

welcome obaa welcome
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

aslinda cosmo daki 9 modlu aydinlatma secenegi cosmodan yana fikrimi degistiriyor, sunroof da bir baska guzellik katiyor, ama 1.4T olmasini istiyordum, edition a ilave olarak bunlari ekleyebiliyormuyuz bilemiyorum.
                    bu arad hosgeldin diyen herkese tesekkur ediyorum. Yarin opel odak ile iletisime gececegim.

Yorum

Abi bence kendini afl gibi bir nimetten mahrum etme bunun disinda birde flexride dusun derim
                      2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armblyn
                        Abi bence kendini afl gibi bir nimetten mahrum etme bunun disinda birde flexride dusun derim
                        İnsignia için o kadar güzel donanımlar varki yaz yaz bitmiyor. Bu gidişle bütçe 75.000 Tl yi geçecek..

Yorum

Hoşgeldiniz.Umarım en kısa sürede hayalinizdeki İnsignia'ya kavuşursunuz.Eğer yakıt konusu kafanızı kurcalıyor ise 1.4T olmasında yarar var ancak başta AFL+ ve diğer cosmo artılarından ve +40Hp'den mahrum kalıcaksınız.Açıkcası 1.6T araçlar da aslında çok yakmıyor...Şu an için forumumuzda az sayıda 1.4T araç var ama benim gözlemlediğim kadarıyla bu araçların sahipleri öncelik olarak kendilerine yakıt sarfiyatını alıyorlar ve bu değerlere de sakin kullanımlarda sahip oluyorlar.Açık söylemek gerekirse bu forumda 1.6T aracı olan çoğu kullanıcı aracını tam performansta kullanıyor ve gaz pedalına basmaktan çekinmiyor.Bu yüzden de çok yakıyormuş gibi gözüküyor.Halbuki bu gidişe göre değerler normal.Siz ben çok fazla aracımı sıkıştırmam sakin sakin kullanırım diyorsanız 1.6T'nun yakıtı sizi çok korkutasın Cosmo alıp keyfinize bakın...
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

welcome, ekonomi ibresi 1.4 turbo der, gösteriş ve performans ibresi, 1.6 turbo cosmo der bu vereceğiniz karar süzün bütçenizle alakalı, sizi etkileyecek tek nokta burası, ama şartları zorlarım derseniz buradaki arkadaşlarımızın tavsiyesi ışığında gitmenizde fayda var aracınıza (tabii cosmo alacaksanız) kesinlikle benim düşüncem herşeyi bırakın sunroof alın 1.4 t'de alırsanız sunroof alın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                              Hoşgeldiniz.Umarım en kısa sürede hayalinizdeki İnsignia'ya kavuşursunuz.Eğer yakıt konusu kafanızı kurcalıyor ise 1.4T olmasında yarar var ancak başta AFL+ ve diğer cosmo artılarından ve +40Hp'den mahrum kalıcaksınız.Açıkcası 1.6T araçlar da aslında çok yakmıyor...Şu an için forumumuzda az sayıda 1.4T araç var ama benim gözlemlediğim kadarıyla bu araçların sahipleri öncelik olarak kendilerine yakıt sarfiyatını alıyorlar ve bu değerlere de sakin kullanımlarda sahip oluyorlar.Açık söylemek gerekirse bu forumda 1.6T aracı olan çoğu kullanıcı aracını tam performansta kullanıyor ve gaz pedalına basmaktan çekinmiyor.Bu yüzden de çok yakıyormuş gibi gözüküyor.Halbuki bu gidişe göre değerler normal.Siz ben çok fazla aracımı sıkıştırmam sakin sakin kullanırım diyorsanız 1.6T'nun yakıtı sizi çok korkutasın Cosmo alıp keyfinize bakın...
                              welcome

Eymen kardeşime katılıyorum..
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X