Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Slm..nbr..asl:) denirdi eskiden

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Slm..nbr..asl:) denirdi eskiden

İyi gunler team ailesi.konu basligi yazarken nerden aklima geldi bilmiyorum ama net.in ilk kullanim zamanlari boyle kisaltmalar vardi.universte yillariydi)zaman cabuk geciyor..neyse formunuza ziyaretci olarak aracimla ilgili genel bilgi edinme amacli ugruyordum zaten bugun tatil sonrasi mesainin verdigi calisma isteksizligi ile kayit olmak istedim. Samimi bir ortama sahipsiniz gordugum kadariyla bu etkileyici
    İstanbul merkezli ozel bir firmada plan-proje muduruyum.aslen harita muhendisiyim.30 yaslarimdayim kusarata girmedim henuz hayati yasama asamasindayim urock.
    Aktif bir team uyesi olmak icin hevesli sayilirim

Ynt: Slm..nbr..asl denirdi eskiden

oo mırc e çok takılmışız zamanında demekki)) vay bee o günleri hatırladım şimdi)) hoş geldiniz)
    F30 Sport+

Yorum

welcome welcome welcome
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz Jeodezi ve Fotogrometri mühendisi arkadaşım
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Oo gokhancim ayni donemlerde takildiysak o sohbet odalarina senle tanisiyor bile olabiliriz ama erkek olunca sohbetimiz yarim kalmistir) guzel zamanlardi..facebooku hayal bile edemizdik

Yorum

welcome keyifli forumlar
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdogan
                Oo gokhancim ayni donemlerde takildiysak o sohbet odalarina senle tanisiyor bile olabiliriz ama erkek olunca sohbetimiz yarim kalmistir) guzel zamanlardi..facebooku hayal bile edemizdik
                çok dalga geçerdim)) kız gibi yazardım benden telefon isterlerdi bende postane ya da ilçe jandarmanın numarasını verirdim:=))) sabahlara kadar gülerdim
                F30 Sport+

Yorum

welcome aramıza, üyelerimiz aktif olsun ki ailemiz genişlesin Allah aracınızı kazasız belasız kullanmayı nasib etsin

Yorum

Ahmetim jeodezi fotogrametri muhendisligi kalmadi sorma tum artisligi gitti meslegin geomatik yaptilar itü yu tutmadi o isimde.kaldik harita muhendisligine

Yorum

polis olacağını bilsen direkt kendi numaranı verirdin daha güzel olurdu
                      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                        polis olacağını bilsen direkt kendi numaranı verirdin daha güzel olurdu
                        F30 Sport+

Yorum

Gokhan yeme simdi bizi.. Kiz gibi yazip dalga gecermis haha. Hic kiz dusurmek niyetiyle girmemissindir eminim sohbet odalarina. Sen falsoyu bastan verdin bu arada sunuda belirtmek isterimki kiz dusurmek abiyane bi tabir oldu bayanlarda bulunabilir formda ufak masum flortlerdi bizim derdimizdunya kirlenmemisti henuz

Yorum

) neyse burası umuma açık alan bir gün denk gelirsek derin derin laflarız bizim masum duygularımızı istismar edebilirler)
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdogan
                              Gokhan yeme simdi bizi.. Kiz gibi yazip dalga gecermis haha. Hic kiz dusurmek niyetiyle girmemissindir eminim sohbet odalarina. Sen falsoyu bastan verdin bu arada sunuda belirtmek isterimki kiz dusurmek abiyane bi tabir oldu bayanlarda bulunabilir formda ufak masum flortlerdi bizim derdimizdunya kirlenmemisti henuz
                              haha haha

Yorum

İşleniyor...
                              X