welcome
İstemekle 1. aşamayı geçtiniz şimdi 2. aşamada (çabalamak )
sadece çabalamakla olmuyorki benim hayalimde 2.0 cdti cosmo var. onu almam için de uzunca bir süre para biriktirmem gerekiyor
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
abi artık 1. aşamada maket alıp evin bir köşesine koyup arabayı almaya güdülenmek var) 2. aşama istemek
sizede iyi bayramlar
maketini de bulamadımki henüz dün akşam ararken girdim buraya, foruma dalınca o da yarım kaldı
sana 6 lıyı,iddayı ve milli piyangoyu tavsiye ediyorum o halde)) forumda aslında koleksiyon yapan arkadaşlar vardı istersen bi konu aç, bu arada odak bayisinde bazı arabaların maketlerini görmüştüm ama insigniadan emin değilim..
welcome, insignia gerçekten ayrı bir araç, aşık olmamak elde değil , isminizi, nerde oturduğunuzu, sicil kaydınızı, nüfus cüzdan fotokopinizi ve 5000 tl kayıt ücretini de alalım, birbirimizi daha iyi tanımış oluruz
Tabii Ömer ne demezsin bir de gizli toplantılarımıza iştirak olayı da var yani, aslında illüminatiyiz biz :P
Cem Yılmaz'ın CMYLMZ geldi şimdi aklıma haha , diyordu ya orda biz aslında gizli bir tarikatiz filan , tabi yakıştırmasını pek hoş bulmamıştım ama neyse
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Sıraya girin ilk biz geldik
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Sıraya girin ilk biz geldik
Sıramızı biliriz
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Yorum