Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HERKESE MERHABALAR...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HERKESE MERHABALAR...

inanın gelmeyi sizden daha çok ben istiyorum geçenlerdeki ürgüp buluşmasına gelmeyi çok istemiştim ankaradaydımda ama hayat işte amcamı kaybettiğim için aranıza katılamadım vardiyalı çalıştığımdan bana uyduğu sürece sizinle heryere varım
    2015 leon fr

Yorum

welcome keyifli forumlar

Yorum

teşekkürler trabzon61. ankara grubunda olmaktan mutluluk duyarım.inanın organizasyona katılmak isterdim.hem ankaralı olarak hemde Atatürkçü düşüncede biri olarak.ertesi gün okul var ve izin olayı pek mümkün olmuyor.bizim iş takvimine uyan tatillerde olur inşallah.sizinde etkinliğe ilşkin izlenimlerinizi dört gözle bekleyeceğim... saygılar.
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Insignia team dostlarının ruhunda uzun yolculuklara gelmek vardır.
          Çünkü Insignia çok iyi bir yol arkadaşıdır.
          Ben kendi şahsıma soylim Insignia akullanmaya başladıktan sonra uzaklara gitmenin keyfine vardım.
          Yani gunü birlik katılmayı düşünürseniz hiç pişman olmazsınız.
          Hatta etkinlik bitip ertesi gün derslere katıldığınizda, son zamanlarda yaptığım en keyfli etkinlik diye kendinize itirafta bulunursunuz. Ne demek istediğimi etkinliklere katılan arkadaşlar iyi bilir.
          İlklerin takımıyız biz hatırlatmamda fayda var.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome
            Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

welcome

keyifli forumlar
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hoşgediniz...
                Keyifli paylaşımlar...

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome welcome welcome
                      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                        merhabalar.adım volkan.ıspartada ikamet ediyorum.aslen ankaralıyım. 28 yaşındayım.evliyim.öğretmenin.formu uzun süredir takip ediyordum.faydalı bilgiler edindim ve üye olmaya karar verdim. 2011 model beyaz 1.6t edition elegance 18jant insignia sahibiyim.arbamı ve arabayla ilgili uğraşları seviyorum.faydalı paylaşımlar yapacağımızı umuyorum.güzel paylaşımlarda görüşmek üzere....
                        Aramıza Hoşgeldin Hemşerim diyelim. Bende aslen Isparta (Eğirdir/Barla) lıyım ama doğma büyüme Ankara'lıyım. Keyifli paylaşımlar

Yorum

hoşbulduk Cemil bey.ben eğiridir merkezde de görev yaptım. evimizde plaj yolundaydı.bu sene ısparta merkeze geldim. eğirdir güzel sakin bir yer ama merkeze sürekli gidip gelme durumu oluyo ihtiyaçlardan ötürü.o yüzden tayini merkeze istedik.keyifli paylaşımlar sizede...
                          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

welcome
                            Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                              merhabalar.adım volkan.ıspartada ikamet ediyorum.aslen ankaralıyım. 28 yaşındayım.evliyim.öğretmenin.formu uzun süredir takip ediyordum.faydalı bilgiler edindim ve üye olmaya karar verdim. 2011 model beyaz 1.6t edition elegance 18jant insignia sahibiyim.arbamı ve arabayla ilgili uğraşları seviyorum.faydalı paylaşımlar yapacağımızı umuyorum.güzel paylaşımlarda görüşmek üzere....
                              hoşgeldiniz. bu arada Nurettin abinin dediğine katılıyorum. Insignia hakkaten cok iyi bir yol arkadası. Ne zaman bir yere gitsem gezinin en guzel kısmı benım arabayı surdugum zamankı kısmı oluyor. Bayramda bir yere gitmeyecektım. Yıne bu ınsıgnıanın yuzunden memlekete gidecem heralde

Yorum

sıcak ve samimi yaklaşımlarınızdan dolayı hepinize tekrardan teşekkür ederim.bu foruma katılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım...

Yorum

İşleniyor...
                                X