merhabalar.adım volkan.ıspartada ikamet ediyorum.aslen ankaralıyım. 28 yaşındayım.evliyim.öğretmenin.formu uzun süredir takip ediyordum.faydalı bilgiler edindim ve üye olmaya karar verdim. 2011 model beyaz 1.6t edition elegance 18jant insignia sahibiyim.arbamı ve arabayla ilgili uğraşları seviyorum.faydalı paylaşımlar yapacağımızı umuyorum.güzel paylaşımlarda görüşmek üzere....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
HERKESE MERHABALAR...
Collapse
X
-
Ynt: HERKESE MERHABALAR...
hoşbulduk hemşerim içten mesajlar için herkese teşekkür ederim...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
welcome welcome welcome welcome welcome
Aaramıza hoşgeldin kardeşim. Ispartadasın ama biz seni Ankara grubuna dahil ediyoruz. Etkinliklerimizde de aramızda görmek isteriz. 13 kasım Atamızı anma organizasyonununda sizleri de görmek isteriz.Saygılar sevgiler
Yorum
-
Hayda Yiğit kardeşim biz de öyle şey olr mu????Bugünden itibaren sen de Ankara grubundasın.Ancak şunu söyleyeyim öyle Ankara grubunda olmak sadece lafta olmaz.Organizasyonlarımıza geleceksin o güzel yüzünü göstereceksin.Ben her toplantıda Yoklama yapıyorum.Bunu biliyormuydun????? haha haha muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum
Yorum