Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba arkadaslar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba arkadaslar.

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
    bence evrak işni siz yapın faturayı kestirdiyseniz 10 dk işlem var aslında
    Muameleci varmış bu işler için. Benim karışmam yanlış olmazmı?
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

şöyle belirteyim daha önceki aracımı sıfır almıştım işlemleri ben kendim yaptırmıştım. bayiden aracıma geçiciplaka verdiler aldım eve getirdim muameciler sonuçta bayinin elemanları veya anlaştıkları kişiler. boş yere bayi için bekleme

ortalama bu işlem size 300tl-ist. belki 400tl gibi bir ücrete gelir sonuçta anahtar teslim aldığınızdan bu sizden çıkıyor bayiyede 300tl eksik ödersiniz. aracınızın faturasını kestirin bayide sigortayı yaptırın (kredili aldıysanız bankadan rehin bilgi numarasını almanız gerek). sigortacıdan ek1 formu doldurun 15tl trafiğe gidin evraklarınızı verin orda en fazla 10 dk işiniz var size plaka numarası verecekler plakacıya gidin plakaları bastırın plaka boyanın kruması yarım sati geçmez 25tl siz plakayı bastırdıktan sonra emniyete döndüğünüzde işlemleriniz bitmiş durumdadır.103tl yanlış hatırlamıyorsam ruhsat em. yardım parasıyla sigortacılar plaka basma yerleri hepsi yan yanadır zaten vakit kaybınız olmaz. hiç bilemediniz trafiğin yanındaki sigortacılarla anlaşın en fazla 150 tl +yukarıdaki masraflar gibi bir fiyata halledersiniz.

bayi size yarın kesin teslim garantisi vermiyorsa işlemleri kendiniz yapın derim ama kesin akşama aracınız hazır olur derlerse uğraşmanıza gerek yok bence ama bu işlemleri kendiniz yaparsanız 150 tl gibi karınız olur

2015 leon fr

Yorum

şöyle belirteyim daha önceki aracımı sıfır almıştım işlemleri ben kendim yaptırmıştım. bayiden aracıma geçiciplaka verdiler aldım eve getirdim muameciler sonuçta bayinin elemanları veya anlaştıkları kişiler. boş yere bayi için bekleme

ortalama bu işlem size 300tl-ist. belki 400tl gibi bir ücrete gelir sonuçta anahtar teslim aldığınızdan bu sizden çıkıyor bayiyede 300tl eksik ödersiniz. aracınızın faturasını kestirin bayide sigortayı yaptırın (kredili aldıysanız bankadan rehin bilgi numarasını almanız gerek). sigortacıdan ek1 formu doldurun 15tl trafiğe gidin evraklarınızı verin orda en fazla 10 dk işiniz var size plaka numarası verecekler plakacıya gidin plakaları bastırın plaka boyanın kruması yarım sati geçmez 25tl siz plakayı bastırdıktan sonra emniyete döndüğünüzde işlemleriniz bitmiş durumdadır.103tl yanlış hatırlamıyorsam ruhsat em. yardım parasıyla sigortacılar plaka basma yerleri hepsi yan yanadır zaten vakit kaybınız olmaz. hiç bilemediniz trafiğin yanındaki sigortacılarla anlaşın en fazla 150 tl +yukarıdaki masraflar gibi bir fiyata halledersiniz.

bayi size yarın kesin teslim garantisi vermiyorsa işlemleri kendiniz yapın derim ama kesin akşama aracınız hazır olur derlerse uğraşmanıza gerek yok bence ama bu işlemleri kendiniz yaparsanız 150 tl gibi karınız olur

Olay şu bu işlemler için para ödemeyeceğim içinde zaten adamın dediği sabah açılır açılmaz hemen evrakları vereceğim ertesi gün bayram tatili başladığı için bitirtmeye çalışıcaz rica felanda ederiz dedi.
        Birde yarın okulum var saat 13,30 da anca olurum trafik şubede ben yetiştiremeyebilirim belki evrakları ama ikide bir arayıp baskı yaparsam daha etkili olmazmı? Yoksa Üniversiteyimi eksem? Birde tam bölüm dersleri var üst üste sıkıntı yapar diye korkuyorum.... maad
        Adamın dediği kardeşim yetiştireceğiz inşALLAH korkma felan dedi...... Tırstım şimdi beylikdüzünde showroom ama ben sultangazi emniyete bağlıyım bu yüzden buraya gelicekler felan..... ALLAH'ım sen yardım et bana. Bayrama insignia ile gireyim.......

Yorum

seni çok iyi anlıyorum bende yeğenimin süneti vardı cuma günüydü ve sünet aracı yapacağıma söz vermiştim ve işlemleri yaptırıp ankaraya gitmem gerekiyordu. bayi tmam dediyse sorun olmaz o zaman. birde sultangaziye gelmezler bayiler kendi bölgesinde ise emniyet kendi sigortacıları yapıyor eğer farklı yerdelerse o bölgede anlaştıkları muameleciler var zaten onlar emniyetle içli dışlı problem olacağını zannetmiyorum siz bayiden muamelecinin tlf numarasını alın onunlada grşün daha etkili olur bence.

ikinci bir plan iş yetişmediyse bayramdan sonraya kalsın sigortasını bayi yapıyor zaten kaskoyuda bayilerde geçiçi plaka var byilere kayıtlı size 1 hafta süreli izin yazısı yazar sizde geçici plakayla gidersiniz
          2015 leon fr

Yorum

seni çok iyi anlıyorum bende yeğenimin süneti vardı cuma günüydü ve sünet aracı yapacağıma söz vermiştim ve işlemleri yaptırıp ankaraya gitmem gerekiyordu. bayi tmam dediyse sorun olmaz o zaman. birde sultangaziye gelmezler bayiler kendi bölgesinde ise emniyet kendi sigortacıları yapıyor eğer farklı yerdelerse o bölgede anlaştıkları muameleciler var zaten onlar emniyetle içli dışlı problem olacağını zannetmiyorum siz bayiden muamelecinin tlf numarasını alın onunlada grşün daha etkili olur bence.

ikinci bir plan iş yetişmediyse bayramdan sonraya kalsın sigortasını bayi yapıyor zaten kaskoyuda bayilerde geçiçi plaka var byilere kayıtlı size 1 hafta süreli izin yazısı yazar sizde geçici plakayla gidersiniz
            desteğin için çok saol abi evet muameleci yapıcakmış işlemi olmadı bende numarasını alırım hemde geçici plaka işini sorarım inşALLAH yarın hallederler de hiçbirine gerek kalmaz bana dediği muameleciye sabah evrakı vericez akşam 5 de bize plaka ile geri getirir ruhsat kağıtlarını doğrumudur olay......

Yorum

muameleciye verirken noterden vekalet istedilermi alım satım için o yoksa mutlaka trafiğe sende gitmen gerek evrak işlemleri sırasında polis memuru seni görmesi gerekiyor nufus cüzdanına bakıp seni geri gönderir sabah muameleciye bunu sormayı unutma
              2015 leon fr

Yorum

muameleciye verirken noterden vekalet istedilermi alım satım için o yoksa mutlaka trafiğe sende gitmen gerek evrak işlemleri sırasında polis memuru seni görmesi gerekiyor nufus cüzdanına bakıp seni geri gönderir sabah muameleciye bunu sormayı unutma
                Araç annemin üstüne abi ve noterden ötv parasını yatırma, trafik işlemleri için 1 ay süreli vekaletname verdik...... Herşey tamam sadece plaka eksik abi. Peki bu geçici plaka için ekstra para alınıyormu? inşALLAH gerek kalmazda biter bu heyecan ile işkence...... Uyuyamıyorum varya...

Yorum

Arkadaslar plakam çıktı bu akşam aracı almaya gideceğim...... Yarın bir aksilik olmazsa birkaç foto eklerim....

Yorum

o kadarda sitres yabmaya grek yokmuş hayırlı olsun tekrardan
                    2015 leon fr

Yorum

Haydi hayırlısı bakalım...

Yorum

Arkadaslar buyurun aracımın videosu......

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Aracım ort. 8,5 lt gösteriyor suan çok sıkışık trafikten geldim malum kurban bayramı tatili ve herkes biryerlere gidiyor ona rağmen rodajda bence bu değer süper bir ara yol açıldı 6,7 lt ye düşmüştü bu araç bence çok ekonomik olucak......

Yorum

ne güzel bir heyecan,sonunda kavuştun aracına hadi bakalım hayırlı olsun tekrar
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            ne güzel bir heyecan,sonunda kavuştun aracına hadi bakalım hayırlı olsun tekrar
                            Çok saol abi içim içime sığmıyor resmen.....

Yorum

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. videoyu izleyince o heyecanı kendim yaşamış kadar oldum
                              InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlı olsun, ben olsam arabada sabahlardım kesin
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X