17 konforlu 18 ve sonrası gösteriş için, memnun kalırsın kardeşim, aşağı yukarı da o değerleri yakalarsın bu araçla...
İnşALLAH üstadım çünkü astra h 1.3 cdti ile 5,6 lt. tüketiyorum yani şehir içi verisinde 0,5 lt daha az insigniada bu değer 7,5 lt. 7 lt. tuttursam tadından yenmez.....
O zaman üstadım 18" janta bulaşmaya gerek yokmu? İyi bir fiyatta denk gelirse almak en mantıklısı fazla para dökmeye gerek yok o zaman hem konforu hemde tüketimi olumsuz etkiliyor sadece iyi görünsün diye....
valla kardeşim 17 çok konforlu ama gösteriş olsun dersen, 18,19,20 biçilmiş kaftan, fakat bu aracın orj jantlarını seçersen tabanı genişler, yol tutuş fren mesafesi artar, yakıt tüketimi de biraz artar, hızlanma da hafiften düşebilir, çünkü 17'ler 225 18'ler 245 genişliğe sahip, sana kalmış bu iş... uygun olursa tabii neden olmasın...
Jantlar değilde belki farlara el atarsan daha iyi olur bence...
Far olayı tamamdır merceksiz olduğu için xenon taktırmıyacağım astrada taktırdım ama öndeki aracı kör ediyor vicdanen rahatsız oluyorum.
Şimdi yapacağım parkları mavi yapacağım, kısalar philipsden en uygun beyaz ampülü seçeceğim arabanın içindeki sarı aydınlatmalarda led mavi taktıracağım tadığım aile dostum hepsini halledeceğim fotografları paylaşırım önümüzdeki haftasonu bitmiş olur.....
Far olayı tamamdır merceksiz olduğu için xenon taktırmıyacağım astrada taktırdım ama öndeki aracı kör ediyor vicdanen rahatsız oluyorum.
Şimdi yapacağım parkları mavi yapacağım, kısalar philipsden en uygun beyaz ampülü seçeceğim arabanın içindeki sarı aydınlatmalarda led mavi taktıracağım tadığım aile dostum hepsini halledeceğim fotografları paylaşırım önümüzdeki haftasonu bitmiş olur.....
OOoo bende kime demişim kardeşim sen olayı çoktan çözmüşsün tebrikler...
Saol üstadım aile dostumuz oto elektronikçisi olunca hepsini en uygun şekilde fikrince yapıyor ve her zaman beğeniyorum o kadar hoş yapıyorki aracımı anahtarı bırakmam yetiyor....
yok ya sinyalin renginde sarı yani, halojen sarısı değil, amerikan aracı gibi oluyor, bi de tampona amerikan sinyal atarsan en farklı insignia senin olur...
Saol üstadım aile dostumuz oto elektronikçisi olunca hepsini en uygun şekilde fikrince yapıyor ve her zaman beğeniyorum o kadar hoş yapıyorki aracımı anahtarı bırakmam yetiyor....
Yorum