Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba arkadaslar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba arkadaslar.

Arkadaslar merhaba, ismim muharrem 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. H kasa astra kullanıcısıydım taki insignia 1.4 turbo gelene kadar yourock. ALLAH nasip ederse bu perşembe 1.4 turbo insignia edition elegance + sunroof + 17" jant + beyaz + navigasyon (gerigörüş + tv +dvd + bluetooth) şeklinde geliyor ve ona kavuşuyorum. Fiyatı ise 61.600 tl oldu hediye olarakta boya koruma + döşeme bej olduğu için koltuk koruma hediye ettiler.......

Foruma yeni üye olduğum için acemisiyim bir kusrum olursa affola....
    Saygılar.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Ynt: Merhaba arkadaslar.

welcome

Aracınız hayırlı olsun

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome , aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... nerde ouruyorsunuz?

Yorum

Hayirli olsun
        Keyifli surusler
        1.4 Turboyu bir de sizden dinleyelim

Yorum

İstanbul avrupa yakasında oturuyorum...... 1.4 turbo hakkında bilgi verirsenizde sevinirim arkadaslar dizel araçtan bu araca geçtiğim için biraz süphelerim var birde yollar biraz bozuk buralarda o yüzden 17" jant bana daha mantıklı geldi sizce?

Yorum

Muharrem kardeşim aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun. İnsignia kullandıkça ne kadar iyi bir tercih yaptığını daha iyi anlayacaksın. Allah kaza bela vermesin.

Yorum

welcome welcome welcome welcome welcome
              Muharrem kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. Bu arad yeni aracınla ilk uzun yolunu Ankarada 13 kasımda ATAMIZI anmak için yapacağımız Anıtkabir etkinliğine gelerek yaparsın inşallah. Ayrıca 17 jant alarak konfordan kazanacağın kesin. hele Türkiye yollarında en rahat üyelerimizden biri sen olacaksın.Ancak bu hastalığı yani insignia hastalığını kapan bir kişi olarak muhtemelen çok geçmeden bir üst veya birkaç üst janta geçiş yaparsın..Saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Muharrem kardeşim aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun. İnsignia kullandıkça ne kadar iyi bir tercih yaptığını daha iyi anlayacaksın. Allah kaza bela vermesin.
                Çok teşekkür ederim artık 60.000 tl ye C sınıfı araç bile alınamıyor dolu donanımda o yüzden değerlendirdim iyi bir indirimle. ALLAH utandırmasın.

Yorum

welcome
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

Utku'nunda dediği gibi hem en konforlu hemde en ekonomik aracı olan üyelerden oldun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      welcome welcome welcome welcome welcome
                      Muharrem kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. Bu arad yeni aracınla ilk uzun yolunu Ankarada 13 kasımda ATAMIZI anmak için yapacağımız Anıtkabir etkinliğine gelerek yaparsın inşallah. Ayrıca 17 jant alarak konfordan kazanacağın kesin. hele Türkiye yollarında en rahat üyelerimizden biri sen olacaksın.Ancak bu hastalığı yani insignia hastalığını kapan bir kişi olarak muhtemelen çok geçmeden bir üst veya birkaç üst janta geçiş yaparsın..Saygılar sevgiler
                      Teşekkürler üstadım inşALLAH katılmaya çalışırım üniversitede vizem olmaz ise hemde sizlerle tanışma fırsatı bulurum. Bakalım ilk 35000 km 17" jantla gitmek istiyorum sonra 18" opc jant taktırmayı düşünüyorum fiyat ne kadar artarsa kredi miktarıda artıyor ister istemez. 2 yılda 35000 km anca yaparım sonra da 18" opc jantlara dönerim beyaza ayrı bir hoş duruyor kanımca birde 18" normal jantlar siyah opc jantlar kadar cekici gelmiyor.....

Yorum

Muharrem memleket Amasya'mı?

Yorum

kardeşim 17 jantların yanağı büyük, bi sıkıntı olmaz çok konforlu, eskiden bildiğim kadarıyla lastikler michelindi eğer hala michelinse tadından yenmez, bi üyemiz var kullanan, yakıt tüketimi iyi demişti, bir de araçta stop&start var, çok iyi yani...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            Muharrem memleket Amasya'mı?
                            Evet üstadım merzifonluyum ama istanbul da yaşıyorum.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              kardeşim 17 jantların yanağı büyük, bi sıkıntı olmaz çok konforlu, eskiden bildiğim kadarıyla lastikler michelindi eğer hala michelinse tadından yenmez, bi üyemiz var kullanan, yakıt tüketimi iyi demişti, bir de araçta stop&start var, çok iyi yani...
                              Bilgilendirmen için teşekkürler üstadım bakalım memnun kalıcam galiba 17" janttan ileriye dönük belki 18" alabilrim.
                              Ben genelde sakin trafikte çevreyolunda gittiğim için problem olcağını sanmıyorum fazla amacım bu motorla 7-8 lt. arasında dolanmak.....

Yorum

İşleniyor...
                              X