Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba arkadaslar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba arkadaslar.

welcome

Yorum

Hoşgeldin diye bütün arkadaslar saolun varolun inşALLAH foruma faydalı olucağım birde aracımı teslim alırsam tadından yenmiyecek bayram öncesi
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İlk bulusmada gelirsen iyi olur 1,4 motor Insignia merak uyandırıyor.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
          İlk bulusmada gelirsen iyi olur 1,4 motor Insignia merak uyandırıyor.
          Tabiki gelmek isterim ama öğrenciyim ve istanbul dayım inşALLAH denk gelirim yoksa tanışmayı çok isterim en yakın toplanma Anıtkabir buluşması değilmi?

Yorum

Hayırlısı olsun kardeşim...
            Çok dogru bir tercih yapmışsın..

Allah nazarlardan saklasın...Kaza bela vermesin..

Yorum

Arkadasım hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Yapacağın hersey bu araca çok yakışıyor.nacizane fikrim mavi ışık yapma.tamamını beyaz yap .Opel odakta tamamen led uygulaması yapılıyor. Cokda iyi oluyor.fikir verme acısından benim aracın resimlerine bakabilirsin.Güzel ve alimli bir secim yapmışsınız tekrar hayırlı http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=4687.0
              InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

hosgeldınız hayırlı olsun
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                  Arkadasım hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Yapacağın hersey bu araca çok yakışıyor.nacizane fikrim mavi ışık yapma.tamamını beyaz yap .Opel odakta tamamen led uygulaması yapılıyor. Cokda iyi oluyor.fikir verme acısından benim aracın resimlerine bakabilirsin.Güzel ve alimli bir secim yapmışsınız tekrar hayırlı http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=4687.0
                  InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                  Bilgilendirme için teşekkürler zaten benim demek istediğimde tam anlamıyla bu idi diyebilirim yanlız siz kapıdaki sinyalleri de beyaz yapmışsınız nasıl anlıyacak sinyal verdiğinizde diğer araç?

Bu arada hoşgeldin diyen arkadaslar çok teşekkür ederim hoşbulduk....

Yorum

welcome

hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler
                    2015 leon fr

Yorum

smg05 Hoşgeldin.Bende uzun süre giremedim siteye.şehir dışındaydım.Çok iyi bir karar.Ben çok memnunum.Çok yol yapmıyorum.Bu gün 50km yol yaptım şehir içi ve çevre yolu.7,8 km/h ortalama gösterdi.10 larda başlamıştı.Araba çok konforlu.Orjinal lastikler 16 ama bendeki 17 inç.18 inç lastikli bir arkadaşımda iki kez balon yaptı lastik,çok şık duruyor ama bizim yollara ne yazıkki ince yanak kalıyor.Kasisleri,çukurları yavaş geçmen gerekiyor.Aracın hızlanması gayet iyi,inan bana o kadar farkla başka modellere değmez.İzmir de cosmo+sunroof+navi+beyaz 2011 68 e bıraktılar.Bu fiyata alabileceğin en güzel araç.Kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.
                      Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

aramıza hoşgeldin iyi forumlar dilerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          yakın zamanda alınmış bir fiyatı söyleyim, Jetta 1.6 TDI DSG Highline 70.000 TL hemde 8 ay sonra teslim haha
                          doğuş oto farkı +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemicey
                            smg05 Hoşgeldin.Bende uzun süre giremedim siteye.şehir dışındaydım.Çok iyi bir karar.Ben çok memnunum.Çok yol yapmıyorum.Bu gün 50km yol yaptım şehir içi ve çevre yolu.7,8 km/h ortalama gösterdi.10 larda başlamıştı.Araba çok konforlu.Orjinal lastikler 16 ama bendeki 17 inç.18 inç lastikli bir arkadaşımda iki kez balon yaptı lastik,çok şık duruyor ama bizim yollara ne yazıkki ince yanak kalıyor.Kasisleri,çukurları yavaş geçmen gerekiyor.Aracın hızlanması gayet iyi,inan bana o kadar farkla başka modellere değmez.İzmir de cosmo+sunroof+navi+beyaz 2011 68 e bıraktılar.Bu fiyata alabileceğin en güzel araç.Kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

Bilgilendirme için teşekkürler üstadm hoşbulduk. O zaman bu araçla rodajdan sonra 7 lt tutturmak hayal değil o zaman

Bu arada hoşgeldin diyen bütün arkadaslar çok saolun hoşbulduk......

Yorum

hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, özel olmazsa aracı nerden aldınız? çiftkurtlardanmı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, özel olmazsa aracı nerden aldınız? çiftkurtlardanmı?
                                Hayır erdemir otodan üstadım..... Hoşbulduk

Yorum

İşleniyor...
                                X