ısmım apo s2k sahıbıyım fakat ınsıgnıa'yıda cok begenıyorum ıstanbulda yasıyorum.bende bu forumu murattan ogrenıp hemen uye olma ıhtıyacı hıssettım..sımdıden herkese keyıflı forumlarr
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
ısmım apo ıstanbulda yasıyorum.bende bu forumu murattan ogrenıp hemen uye olma ıhtıyacı hıssettım..sımdıden herkese keyıflı forumlarr
ooo paşam hoşgeldin . s2000 konusunda sözlük denilebilecek ve s2000 sahibi bi üstad ' ımı görmek çok güzel . aileye hoşgeldin , keyifli forumlar dilerim ...
Hoşgeldiniz, farklı markalardan da dostlar görmek sevindirici,
bu arada belirtiyim, bende bir süre önce Honda forumuna üye olmuştum ihihi
size de keyifli forumlar dileriz
fb liyim ama apo arkadaşımızı tbrk ederim kolay değil yaptığı iş. bravo kendisine. saygılar
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
İlginç bir sonuç.
Insignia sahipleri de bu model hondayı seviyor.
S2K sahipleri de Insignia otomobilini izlemeye almış durumda.
Bence Insignia bir çok farklı tipte ve potansiyel araba severin kalbini çeliyor .
Bu forumdaki katılımlarınızın sonucunda sizin de bir Insignia kullanıcısı olmanızı dilerim.
İlginç bir sonuç.
Insignia sahipleri de bu model hondayı seviyor.
S2K sahipleri de Insignia otomobilini izlemeye almış durumda.
Bence Insignia bir çok farklı tipte ve potansiyel araba severin kalbini çeliyor )
Bu forumdaki katılımlarınızın sonucunda sizin de bir Insignia kullnıcısına olmanızı dilerim.
Yorum