valla ben arabayı detaylı oalrak bilmiyorum ve bu arabalarının temizini bulabilceğini pek sanmıyprum bu paraya bence insignia daha mantıklı olur çünkü adha yeni bi araç... yeni her zaman yenidir...
kesinlikle haklısın abi . temiz ' lik anlayışı tabiki kişiseldir ama bu arabayı alan illaki gazlıcak ve yanlıcak . sende olsa , sende aynı şekilde kullanırsın . araçda sürekli bi gaz ' a getirme durumu söz konusu . bakalım artık günler ne gösterecek ...
s2k dusunuosan tamponun boyalı olduguna fln bakmıcaksın cunku temız yok gıbı alan her sokakta debrıaj tokatlıyor canı alınıyor motorun dıff ıne yuryen aksamına motoruna bıde dyno ya sokcaksın alırken ne oldugunu gorceksın. kıt konusndada ben sese bakmam mesela verıme bakarım o yuzde yazdım ses alcaksan lla para verıp kıt almam sokerım kutuyu kadın corabı :P bogursun dursun ,yanı JsRacıng - Password JDM oncelık gelır 9hp aldıgına ınanmıoyurm kn den
ben sadece ilanı görür , görmez ne farklılıkları gördüğümü söledim . heralde bu tarz araba alıyosan tampon olayına bakamazsın . ses ve verim olarakda s2000 ' ler için en iyi filtrelerden bi taneside injen ' dir . kn ' den 9 hp aldığı konusu banada çok saçma geldi , ki s2000 gibi yapılan modifikasyon ' lar sonucunda çok fazla güç alınamayan bi arabada ...
aynen N/A olarak zor ama Turbo da ole degıl stock ınternallerle 400+hp ler alınabılınıyor. ınsıgnıa s2k arasında kalsam s2k derım dusunmeden tabı yasımın 21 olmasından kaynaklanıyor
turbo olayına girince otomatikman ; egsos , beyin , enjektör , ıvır , zıvır koyuyosun . bunları yapmadan çıplak halde direk turbo ' lamak aptallıkdan başka bişi deildir . tüm bunlar oldukdan sonrada basınç değişimi ile yada turbo değişimi sonucunda gücü istediğin gibi oynama şansın oluyo zaten . s2000 ' lerde ; turbo olayı biraz acayip . vtec ile beraber gelen turbo gücü seni inanılmaz sapıttırıyo . gücü bi anda , fazla bi şekilde almakdansa son zamanlarda daha mantıklı ve öncesi - sonrasında arıza gibi masraf konusunda daha iyi olan sc uygulamaları ; güç olarak biraz daha aşşağı seviyelerde olsa bile ; altdan ivmelenen güç sayesinde seni böle bi araba ile birlikde fazlası ile tatmin ediyo ...
tamam belki herkes yapmak isteyebilir ama okadar sıkışık trafikte bence biraz abartılmış,
özellikle videonun başlarında sola dönerken bir arabanın önüne atladı, ben o adamın yerinde olsam uzun uzun kulak çınlatırdım
zaten bende seviyorum s2000'i, modası hiçbir zaman geçmedi ve geçmeyecekte bence.
üretseler bir 10 yıl daha satardı.
bunlarda benden olsun, geçen sene çekmiştim:
en azından sola çekmiyo , kafam rahat ...
ama kırmızı araca cok yakışıyosun aracta sana allah nasip edecek temizini sen temiz aramasaydın coktan almıştın ama biraz bekleyecksin sanırım ..kardeşim..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum