merabalar . ben burdur ' dan murat . 2005 bora pas. kullanıcısıyım . öğrenci ve aynı zamanda ayakkabı ve aktif spor üstüne çalışıyorum . honda s2000 almayı düşünüyo ve 2 kişilik olması sonucu ile yanına bi insignia ' nın yakışacağı kanaatindeyim . forumu sanlı abim ve kankim aracılığı ile öğrendim . kısa bi gezinme sonucunda ; forumları uykusuz bırakan gökhan hoca ' mında burda olduğunu farkettim . hepinize iyi forumlar dilerim ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
burdur ' dan merabalar ...
Collapse
X
-
Ynt: burdur ' dan merabalar ...
tabi gördün benim cosmo beyazı kullandın hasta oldun .. emektar borayı satıp alacaksın...sende İNSİGNİA cı oldun.. ben nasıl 18 yıl sonra toyota dan vazgeçtiysem sende vazgeçtin vosvos tan....2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
-
Orjinal yazı sahibi: armoni15tabi gördün benim cosmo beyazı kullandın hasta oldun .. emektar borayı satıp alacaksın...sende İNSİGNİA cı oldun.. ben nasıl 18 yıl sonra toyota dan vazgeçtiysem sende vazgeçtin vosvos tan....
Yorum
-
Hoşgeldin Murat
Spor araba sevmen çok iyi çünkü lazım olunca Insignia bu konuda bayağı marifetli. Tabi s2000 ayrı bir göz keyfi veriyor.
Sen şanslı uyelerden birisin anlaşılan. Gönül isterdi senin gibi hem Insignia hem de S2000 alma şansım olsun.Aktif spor derken herhangi bir dal var mı yani futbol ya da buna benzer?Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytinHoşgeldin Murat
Spor araba sevmen çok iyi çünkü lazım olunca Insignia bu konuda bayağı marifetli. Tabi s2000 ayrı bir göz keyfi veriyor.
Sen şanslı uyelerden birisin anlaşılan. Gönül isterdi senin gibi hem Insignia hem de S2000 alma şansım olsun.Aktif spor derken herhangi bir dal var mı yani futbol ya da buna benzer?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: watchwordOrjinal yazı sahibi: cagriHoşgeldiniz
aslında İstanbul/Gebze'de denebilir, İstanbul daha yakınInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: watchwordOrjinal yazı sahibi: cagriHoşgeldiniz
aslında İstanbul/Gebze'de denebilir, İstanbul daha yakın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MutsuzMERHABALAR. SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.NASIL BAŞLIK AÇABİLECEĞİMİ SÖYLER MİSİNİZ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: watchwordkesinlikle haklısın . her yaz kocaeli ' ne kaçıyorum . oralardaysan görüşelim dicektim ama bu yaz bi samsun planım var . olursa çorum ' da bi çayını içmek isterim . sizide beklerim güney ' e ...InsigniaTEAM
Yorum
Yorum