Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmir den herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: izmir den herkese merhaba

Orjinal yazı sahibi: cemicey
    Navi husunda bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.İçimi rahatlattınız artık servisi aramadım.Ben servisin zaten yanlış yapacağını da sanmıyorum.Çok ilgililer arkadaşlar.Aracımı Egem den aldım.Aslında Astra j siyah-1,3cdı cosmo bakmaya gitmiştim,Çeşmeden biri aldı dediler,kısmet bende İnsignia aldım.Egem yanında http://www.ka-style.com/ varmış,ilginizi çekebilir.Navi de "dont-panik mireo" diye bir program var,haritalarını sevmedim.İlerde igo ya geçeyim diyorum.İnsignia navide ipod bağlantısı olmuyormuş diye kablosunu bağlamamışlar.Çok ta lazım değil 2 tane usb girişi var.Arkadaşlar ilginç bir şey tespit ettim;fabrika faturasında lastikleri 215/60 R16 olarak belirtiliyor ama benimki 225/55 R17 B....N tur..za geldi.Hoşuma gitti bu durum.Ancak sonradan gelenler 215 /16 inç olabilir.Bir sevindirici haber daha;bu gün aracın her söylediğini yaparak ortalama mı 8,6 ya düşürdüm.Nasıl yani;Start-stop için ışıklarda ayağımı debriyajdan çektim,ekranda söylediği şekilde vites değiştirdim ,100 km yi geçmedim.Çok düşük devirlerde vites değişikliği istemeside ilginç geldi,motordan çok anlamadığım için yanlışsa affedin.90-100 km hızlarda 6.vitese geçmemi istediğinde ortalama 3,5-4,5 oluyor.Yanlız aracın neden fren balatası eskittiğini anladım sanırım;araç çabuk hızlanıyor ama ağır bir araç ağırlığı ile hızı dahada artıp,süzülüyor sanki sıkışık trafikte fazla fren kullanılıyor.Daha önce vectra B kullanmıştım frenleri daha yeterliydi durmaya.Start-stop devreye girdiğinde araç stop ediyor ve devir göstergesi düşerek eklediğim foto da devir saati solunda görülen "AUTO STOP" üstünde duruyor.Fotoğraftaki ortalama sabit hızda gidiş ortalaması.
    araç eğer yolda aracı sabit hızda tutacak torku bir üst viteste verebiliyorsa shift up simgesini yakar. düz yolda 6. vites 70 le bile gidebilirsin 1300 devirde 1.7 lt yakıt tüketir.

Yorum

yol bilgisayarı değişmiş
      InsigniaTEAM

Yorum

Ben de shift çıkmıyor...Pistonlar dışarı fırlayacak ama hiç değiştir demiyor.Hoşuna gidiyor heralde aracın
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Çok düşük devirlerde vites değişikliği istemeside ilginç geldi,
          bu konuyla ilgili şöyle bir tahminim var, muhtemelen gaz pedalının seviyesini kontrol ediyor,
          misal gaza az basıyorsan daha ekonomik gitmek için yüksek vites istiyor. ama gaza çok basıyorsan ve araba hızlanma durumundaysa bu sefer yükseltmeni istemez.
          böyle bir çalışma sistemi yapmış olabilirler. bildiğimden değil sadece tahmin, bunu bir kontrol etme imkanın var mı abi?
          mesela 3.vites 2500 devirde sabit giderken (gaza da az basıyorken) vites yükseltmeni istedi diyelim, bu sırada gaza daha çok basmaya başlarsan hala vites yükseltmeni isteyecek mi bakalım
          InsigniaTEAM

Yorum

"bu konuyla ilgili şöyle bir tahminim var, muhtemelen gaz pedalının seviyesini kontrol ediyor,
            misal gaza az basıyorsan daha ekonomik gitmek için yüksek vites istiyor. ama gaza çok basıyorsan ve araba hızlanma durumundaysa bu sefer yükseltmeni istemez.
            böyle bir çalışma sistemi yapmış olabilirler. bildiğimden değil sadece tahmin, bunu bir kontrol etme imkanın var mı abi?
            mesela 3.vites 2500 devirde sabit giderken (gaza da az basıyorken) vites yükseltmeni istedi diyelim, bu sırada gaza daha çok basmaya başlarsan hala vites yükseltmeni isteyecek mi bakalım "
            Gaza basarsam yükseltme uyarısı vermiyor.
            Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

astra j cdti'i alan benim arkadaşım, gerçekten o da çok güzel bir araç fakat insignia ayrı bir araç

Yorum

"bu konuyla ilgili şöyle bir tahminim var, muhtemelen gaz pedalının seviyesini kontrol ediyor,
                mesela 3.vites 2500 devirde sabit giderken (gaza da az basıyorken) vites yükseltmeni istedi diyelim, bu sırada gaza daha çok basmaya başlarsan hala vites yükseltmeni isteyecek mi bakalım "
                Gaza basarsam yükseltme uyarısı vermiyor.
                Start stop sisteminin videosunu bekliyoruz abi
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Çok düşük devirlerde vites değişikliği istemeside ilginç geldi,
                  bu konuyla ilgili şöyle bir tahminim var, muhtemelen gaz pedalının seviyesini kontrol ediyor,
                  mesela 3.vites 2500 devirde sabit giderken (gaza da az basıyorken) vites yükseltmeni istedi diyelim, bu sırada gaza daha çok basmaya başlarsan hala vites yükseltmeni isteyecek mi bakalım
                  kesinlikle doğru zaten adaptif sürüş bu oluyor işte gaz pedalı tepkilerini ölçüyor

Yorum

Üstadım hayırlı olsun bende perşembe teslim alıcam inşALLAH tüketim değerlerinde değişme varmı? Bende 17" jantlı aldım 18" almaya gerek varmı? konfor, yol tutuş nasıl? birde ses sisteminden memnunmusun?
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

smg05 bence kullanacağın yerde yol kötü ise 17 al geç.yeterince güzel duruyor.Yakıt tasarrufu açısından orjinali 16inç zaten.Konfor ve yol tutuşu daha önce ins. sahibi arkadaşlarca kanıtlandı zaten.Bana sorarsan konfor ve yol tutuşu mükemmel.Yolda kuğu gibi süzülüyor.Bende cyclone navi var daha iyi olabilirdi.Bluetooth bağlantısı çok başarılı.her video clip formatını göstermiyor,tv başarılı değil.anten yerinden olabilir diye düşünüyorum.Ses sistemi daha iyi olabilirdi.Ama tatmin edici.

Yorum

en kısa zamanda hızlanma ve start-stop videosu eklemeye çalışacağım.

Yorum

smg05 bence kullanacağın yerde yol kötü ise 17 al geç.yeterince güzel duruyor.Yakıt tasarrufu açısından orjinali 16inç zaten.Konfor ve yol tutuşu daha önce ins. sahibi arkadaşlarca kanıtlandı zaten.Bana sorarsan konfor ve yol tutuşu mükemmel.Yolda kuğu gibi süzülüyor.Bende cyclone navi var daha iyi olabilirdi.Bluetooth bağlantısı çok başarılı.her video clip formatını göstermiyor,tv başarılı değil.anten yerinden olabilir diye düşünüyorum.Ses sistemi daha iyi olabilirdi.Ama tatmin edici.
                          Cevabın için teşekkür ederim benim kullanacağım navi markası necvox olucak servis onunla anlaşmalı belki biraz daha başarılıdır orada test ederim çekim kalitesini felan sorarım daha iyi nasıl olur diye.....

En kısa sürede videolarını bekliyorum üstadım....
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

1,4 tanıtımı
                            google çevirisi;
                            Zaten model yılı 2012 Opel Insignia sırlarını yayınladı. Daha şık ve daha ekonomik yukarıda önümüzdeki yıl Rüsselsheim amiral gemisidir. Yeni yeni dış renk dış yeni vurgular gibi jantlar ve Luxor-mavi. Her şeyden önce, motor, tamamen yeni bir eko-yüklem Eko-Flex taşıyan vardır.Yeni 1.4 litre turbo benzinli motor daha önce kullanılan 1.8 litrelik doğal emişli motoru yerini alır. 2 litre 100 kilometre başına daha az yakıt ile ilgili yeni motor gerektirecek aynı güç için. Çakmak lastikleri, start / stop teknolojisi, gizli alt zemin ve yeni bir elektrikli hidrolik direksiyon yakıt tasarrufu yardımcı olur. Bu şekilde, 140 beygir gücü Insignia ecoFLEX 100 kilometre başına prim benzin sadece 5.7 litre ortalama yakıt tüketimi sağlar.CO2 emisyonu kilometre başına 50 gram değil, çevre sadece faydaları çok büyük bir gelişme azalır. Hatta düzenli sürücüleri ve filo müşterileri için, yeni motor ilginç bir seçenek olacaktır.Paneli, yeni bir navigasyon sistemi ile geliyor. Bu ilgi kişisel puanla özelleştirilebilir ve özel ve iş gezileri için iki hesaplarını yönetebilirsiniz.Destek sistemleri ile, yeni bir şey de var. Bir çarpışma alarm böyle renkli kontrast dikiş seçim açılımı ile yeni bir isteğe bağlı napa deri iç daha üstün kalite hissi trafik işareti tanıma ve yüksek ışın asistan olarak, kamera özellikleri ön tamamlar.

Yorum

çok merak ediyorum1,4leri welcome
                              2015 leon fr

Yorum

aracınız hayırlı ugurlu olsun. yakıt tüketimi 8,5 bence cok iyi rakam. daha da düşecektir diye düşünüyorum. ben 10 ortalama görsem kurban kesecem 12den aşağı inmiyor. bazen 14 oluyor. moral bozulmasın diye sıfırlıyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X