Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmir den herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: izmir den herkese merhaba

Ekranınızı mutlaka isteyin.Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda(Allah göstermesin) veya aracı satarken onu da göstermenizde yarar olur.Sonuçta ona da siz alırken ücret ödediniz...

Cem bey öncelikle aracınız tekrar hayırlı olsun.Benim 140 hp hakkında hala şüphelerim var ama sizin deneyimleriniz tabiki daha gerçekçi.Umarım dediğiniz yakıt değerlerine ulaşabilirsiniz.Bizim araçlarımız yaşa başa bakmıyor alan herkes ister istemez gaz pedalına basmaktan çekinmiyor Dün depoyu tam doldurdum ve dedim ki bu depoda sakin kullanıcam bakalım kaç yakıcak?Sıfırladım sayacı sakin sakin 90-120 arasında ilerliyorum.yol bilgisayarı 7.2-7.5 arasında gidiyor ama henüz 10 km gitmedim bir tane Volvo S60 2.0T.Geliyor geçiyor sonra yavaşlıyor falan neyse dayanamayıp yapıştım arkasına tabi 160-170 derken baktım daha gidemiyor çekildi kenara ben o gazla ne ara çıktım bilmiyorum 220 oluvermişim hem de şehir içi denebilecek bir yolda.Ama benim ortalama oldu 11 Sonuç itibariyle ben hiç böyle bir kullanıcı değilken en ufak birşeyden nem kapar oldum.Umarım 8-8.5 değerleri görürsünüz de biz de İnsignia çok yakıyor diyenlere o zaman 1.4T al kardeşim deriz

Aslında 1.6T da çok yakmıyor normal kullanımda şehiriçi 10-10.5 arası ortalama değerleri görmek mümkün lakin işte şeytan dürtüyor Bu arada aracımı alalı 4000 km yi geçti bunun 1500'ü şehirçi ve aldığım benzin fiyatından hesapladığım ortalam 11.4 ki çoğu zaman agresif kullanıyorum.

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

hayırlı olsun ilk oldunuz sitede
      F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun. Allah heyecanınızı eksik etmesin,kazadan beladan korusun...

Yorum

Eymen benim de 180T almamamın tek sebebi senin anlattığın durum.İnsan canavara dayanamaz valla.Bastıkça gidiyor.Ben insignia bu performansa yakmıyor diyorum.Az yakan f...t p...io kullanmıştım orta şeritten çıkamadım.Araba gitmiyor dolayısıylada yakmıyor,basit matematiksel işlem:
          Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemicey
            cagri;Aracın CD si duruyor.Torpidaya dvd-usb-sd içeren bir panel koymuşlar.Sadece ekran navi olarak değişiyor.Yani hem CD,hem DVD VAR.Bana da boş çerçeve ve torpidonun rafını verdiler geri.Yarın yinede arıyıp tekrar sorayım.
            eski ekranı ne olursa olsun al derim abi. tekrar takman gerekmese bile yedek parça olarak internette satma imkanında var. önceki kasa Astra-Vectra'ların ekranları sıfır veya 2.el olarak satılıyor mesela
            bayinin günahını almayım ama "ya tutarsa" diyerek ekranı vermemiş olabilirler. müşteri arayıp sormazsa bayi kârda
            InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz. Aracınızı iyi gunlerde, kazasiz belasiz kullanmanizi temenni ederim.

Yorum

cem bey hayırlı olsun, eski ekran yeni ekranın hemen arkasında duruyor, o olmadan yeni ekrana bilgiler aktarılamıyor, oyüzden eski ekran diye bişi yok, kutudan sadece çerceve çıkması normal....

Yorum

hayırlı uğurlu olsun, çok sevindik sizin adınıza, aracı ben canlı olarak gördüm gerçekten çok çekici motoru için de ayrıca mutlu oldum

Yorum

Yakıt tüketimi çok iyi sıfır 1.6 t larda ilk 5000 km de 12 den aşağı inen oldu mu bilmiyorum sizin daha yepyeni araba 10 litre yazıyorsa 8 i çok rahat görür (inşallah ). Hızlanma videosu, start stopun çalışması hakkında videolar falan çekerseniz daha iyi tanırız 1.4 turboları
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

AFL, renkli ekran, hafızalı koltuk, sesli komut, navi .......vs
                      Bunlarada alışınca bırakılmıyorki.
                      AFL olmayan araca bindiğimde inanın hiç keyif almıyorum, her yer karanlık gibi geliyor.
                      Neyse gelsin bakalım antalya ya deneme yapalım, opeldeki start stop merak ettiğim tek nokta..

Yorum

Benim bildiğim cyclone navi takılınca sadece panel değişiyor ekran hala içerde yani
                        2016 w205 AMG

Yorum

welcome aracınız hayırlı olsun.keyifli forumlar

Yorum

ben astra j 1.4t de 7.8 lt yakıyorum ankarada tabi uygun kullanımda bence insigniada 8.5 lt gayet yakalanabilir değer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              cem bey hayırlı olsun, eski ekran yeni ekranın hemen arkasında duruyor, o olmadan yeni ekrana bilgiler aktarılamıyor, oyüzden eski ekran diye bişi yok, kutudan sadece çerceve çıkması normal....
                              Benim necvox var üzerinde.Bildiğim kadarıyla isimleri harici geri kalan herşeyi aynı cyclone ile necvox'un.Serviste sökülmüştü benim necvox.o sırada fotoğraf çekme imkanım olmuştu.arka kısım bu şekilde.benimde yanında ekran vermediler.sadece kapak ve torpido'dan çıkan kapağı verdiler.diğer ekran bunun arkasındaysa bilemiycem ama öyle birşey olacağını sanmıyorum.zira bu sistemler tamamen araca uyumlu girişleri vs. eskiyi sök, yeni tak-kullan gibi bişey olmalı :S

Yorum

Navi husunda bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.İçimi rahatlattınız artık servisi aramadım.Ben servisin zaten yanlış yapacağını da sanmıyorum.Çok ilgililer arkadaşlar.Aracımı Egem den aldım.Aslında Astra j siyah-1,3cdı cosmo bakmaya gitmiştim,Çeşmeden biri aldı dediler,kısmet bende İnsignia aldım.Egem yanında http://www.ka-style.com/ varmış,ilginizi çekebilir.Navi de "dont-panik mireo" diye bir program var,haritalarını sevmedim.İlerde igo ya geçeyim diyorum.İnsignia navide ipod bağlantısı olmuyormuş diye kablosunu bağlamamışlar.Çok ta lazım değil 2 tane usb girişi var.Arkadaşlar ilginç bir şey tespit ettim;fabrika faturasında lastikleri 215/60 R16 olarak belirtiliyor ama benimki 225/55 R17 B....N tur..za geldi.Hoşuma gitti bu durum.Ancak sonradan gelenler 215 /16 inç olabilir.Bir sevindirici haber daha;bu gün aracın her söylediğini yaparak ortalama mı 8,6 ya düşürdüm.Nasıl yani;Start-stop için ışıklarda ayağımı debriyajdan çektim,ekranda söylediği şekilde vites değiştirdim ,100 km yi geçmedim.Çok düşük devirlerde vites değişikliği istemeside ilginç geldi,motordan çok anlamadığım için yanlışsa affedin.90-100 km hızlarda 6.vitese geçmemi istediğinde ortalama 3,5-4,5 oluyor.Yanlız aracın neden fren balatası eskittiğini anladım sanırım;araç çabuk hızlanıyor ama ağır bir araç ağırlığı ile hızı dahada artıp,süzülüyor sanki sıkışık trafikte fazla fren kullanılıyor.Daha önce vectra B kullanmıştım frenleri daha yeterliydi durmaya.Start-stop devreye girdiğinde araç stop ediyor ve devir göstergesi düşerek eklediğim foto da devir saati solunda görülen "AUTO STOP" üstünde duruyor.Fotoğraftaki ortalama sabit hızda gidiş ortalaması.
                                Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

İşleniyor...
                                X