Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmir den herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: izmir den herkese merhaba

welcome

Yorum

evet aynen 1.4 turbonun yorumları sizden gelecek

Yorum

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

Yorum

Arkadaşlar bu gün arabamı teslim aldım.Otobana çıkarak biraz sürat denemesi de yapma fırsatı buldum.(160 km-hızlanma süper)Daha önce de opel kullandığımdan çok değer verdiğim ve güvendiğim Şakir Ustama da aracı götürerek gösterdim.Hatta aracı kendisine danışmıştım fakat daha kullanmadığını ve yorum yapamayacağını söylemişti.Aracı görünce çok şaşırdı çünkü bayiler daha gelmediğini söylemişler kendisine.O 'da aracımı kullandı.İns-2.0,160bg CDI si olan biri olarak kalkışlarının,hızlanmasının gayet iyi olduğunu söyledi,hatta sanırım oda pekçok kişi gibi şüpheliydi ki yanındaki elemanına şaşkın vaziyette "çok iyi gidiyor-kalkışları gayet iyi" dedi.Sanırım hepinizin merakla beklediği konu bu;İnanın hiç pişman değilim,İnsignia çok kalite ve karizmatik,donanım ve işçilik bence bir numara (aynı segment arabalar içinde),performansı ,çok fazla uçuş meraklısı biri olmayan benim için çok yeterli.Yaklaşık 76 km yol yaptım,bunun 20 km si otaban (160 km hız ),geri kalanı şehir içi ve hava sıcak olduğundan,aynı zamanda deneme maksadı ile klima açık vaziyette kullandım ortalama 10 lt/h gösteriyordu ki,ortalama 27 km/h hız ile ve yeni bir araba için bence güzel.Zamanla düşeceğini de düşünürsek (bence şehir içi 8-8,5).EKO tuşu basılı-devrede iken araç durduğunda boş vites ve debriyaja basılı değilken araç stop ediyor.Debriyaja tekrar bastığınızda çalışıyor.Çok ilginç belki alışık olmadığımdan olsa gerek bazen stop etmesin diye gayri ihtiyari debriyajdan ayağımı çekmediğimi fark ettim,herhalde alışırım.Klimadan azda olsa etkilendiğini hissettim.Ancak ustamın da dediği gibi 1,6-115 bg gibi değil.Yokuş yukarı çıkış,kalkış denedim gayet iyi.Işıklarda arkadan selektör yapan,korna çalan ol(A)madı.Çok sürat yapan birisi değilim ancak şehir içi agresif kullandığım söylenebilir.Gitmek istediğim yere bir an evvel gitmek isterim.Manuel vites olması bence avantaj ve vites geçişleri çok iyi.Ustam itme hızı ile ilerlerken 3.viteste hareket ettiğini ve çok iyi olduğunu söyledi.Bence böyle bir arabaya ekonomik değerlerle sahip olmak,sonrasında cebini düşünmek zorunda kalmayacağını düşünmek çok güzel bir duygu.Performans arayan arkadaşlarıma tabiki180T,fakat ekonomi -kalite ve özellikle İNSİGNİA diyenlere kesilikle 140T öneririm.Yakında bayilere deneme sürüş aracı gelicektir.Deneyiniz.Bu aracın tutulacağını ve talep karşısında fiyatının artacağını düşünüyorum.Yanıma park eden yeni kasa p...at mı güzel benimki mi diye sorduğum Annem "bu sivri burunlu arabamı?Tabiki seninki,daha ihtişamlı ve kaslı" diye cevap verdi.
          Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

Turbo yazmıyor

Yorum

cem bey aracı almışsınız tekrar hayırlı olsun egsoz çıkışı tekmi birde yaşınızıda yazarsanız daha güzel olacak yaş yok demişsinz

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

hem egzoz yok hem turbo yazmıyor, arabayı 1.6 115hp sananları avlamak çok keyifli olacaktır
                hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah bu renk bir başka
                InsigniaTEAM

Yorum

Dragon kardeş yaşım çıktı ortaya?Şaka siteyi daha yeni öğreniyorum Tek egzos çıkışlı.

Yorum

saol cem abi demek istediğimiz buydu saygıda kusur etmemek biz böyle gördük böyle büyüdük..dragonun altında ismin vardı

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

"hem egzoz yok hem turbo yazmıyor, arabayı 1.6 115hp sananları avlamak çok keyifli olacaktır
                      hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah bu renk bir başka "

Sanırım beni avlayacak tek arç 180T'ler.Renk hakikaten çok güzel.Güneş altında gri,gölgede bej.

Yorum

Servis cyclone Dvd Navi taktı.Sizin ki geri verilecek dediler ama kutudan sadece çerçeve çıktı.edition ekranı falan vermediler.Böylemi olmalı.?

Yorum

ekranda olması lazım oda değişiyor sonuçta. belki servisin bir oyunu olabilir ekranıda isteyin bence. fiyat ne dediler?
                          InsigniaTEAM

Yorum

1,750 istediler1500 e geldi.

Yorum

cagri;Aracın CD si duruyor.Torpidaya dvd-usb-sd içeren bir panel koymuşlar.Sadece ekran navi olarak değişiyor.Yani hem CD,hem DVD VAR.Bana da boş çerçeve ve torpidonun rafını verdiler geri.Yarın yinede arıyıp tekrar sorayım.

Yorum

hayırlısı olsun hoşgeldiniz iyi forumlar aracı egemden mi aldınız benziyorda içersi
                                Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                                GIBBON

Yorum

İşleniyor...
                                X