Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmir den herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: izmir den herkese merhaba

Orjinal yazı sahibi: cemicey
    bir forum sitesinde insignia için arka boy mesafesinin yetersiz (alçak) olduğunu okumuştum,bu gün ins. almadan önce uğradığım f..t bayisinde tereddüte yer vermemek adına yeni f..s 'un arkasına oturdum,1.80 boyundayım kafam tavana dayandı,dizim ön koltuğa.....hemen koşup insignia aldım.Sanırım benim klastrofobim var.
    onlar alamadığı için mundar diyor siz iyi seçim yaptınız

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Aracı alır almaz fotoğraf yüklerim.Aracın içi de bej.Bu arada Turbo araç kullanımı ve ekstra donanım,bakım vs için önerilerinize ihtiyacım olacaktır.
      Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

welcome welcome aramiza hosgeldiniz.Artik team grubumuzun buyukluu inanilmaz sayiara geldi.cok keyifl cok ozel ve guzel bir grup olduk.siz de unun bir parcasi oldunuz. Bu arad guzel aracinzla birlikte sizi ve ailenizi 13 kasim ATATURKU Anma etkinligine Ankaraya bekliyoruz .saygilar sevgiler

Yorum

sanırım 1.4 ilk üyemiz sizsiniz aramıza hoşgeldin
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hayırlı olsun welcome
            Beyaz tutkudur.

Yorum

welcome Aracınız hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemicey
                Aracı alır almaz fotoğraf yüklerim.Aracın içi de bej.Bu arada Turbo araç kullanımı ve ekstra donanım,bakım vs için önerilerinize ihtiyacım olacaktır.
                Öncelikle aramıza hoşgeldiniz hemde büyük bir yeniliğin ilk sahibi olarak aramızdasınız
                Allah kaza bela vermesin diyerekten aradığınız her sorunun en ince detayına kadar turbo vs. her türlü bilgi sitede mevcut bir gözden gecirme ile opel servislerinde ki ustalardan daha daha iyi bilgi sahibi olacaksınız...
                Benim 1.4 lerde ki ilk merak ettiğim 1.6 daki kullandıkları baskı balata setinde bir geliştirme olup olmadığı çünkü malum 1.6 ların en büyük kronik sıkıntılarından biridir baskı balata muhtemelen 1.4 hacimli motora bu kadar ağır kasa verip baskı balatada iyileştirilmeler yapılması kaçınılmazdır şayet daha iyi bir set ile satışa sunuldu ise ilk işim gidip 1.4 insignia baskı balatası almak olacak

Yorum

aramıza welcome , aracınızı kavuklar egem'den aldınız sanırım, orda bir panacotta vardı, 1.4 T arkasında birşey yazmadığı için dikkatimi çekmişti, içinde de eco tuşu vardı, orda satış görevlisiyle konuştuk, geldiği gibi satıldı dedi demek ki alan sizmişsiniz (eğer ordan aldıysanız) hayırlı uğurlu olsun

Yorum

Evet Ömer.Bende gittiğimde satıldı dediler.Astra j ye yönelmişken ,sonradan şahsın orada mevcut 2011 1,6t aldığını bu aracın boşta kaldığını söylediler.aldım.O zaman ilk gören sen olduğun için sorabilirim.Güzel mi?

Yorum

insignia kötü olur mu Cem bey , rengi özellikle çok güzel, bu araca giden renklerden, sunroof da olması çok güzel, gerçekten güzel bir araç, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız ve cezasız kullanmayı nasib etsin, buluşmalara da katılmanızı dileriz, hatta ben şahsen aracınızla ilk uzun yol olarak çeşmeye beklerim

Yorum

çok teşekkür ederim.Görüşürüz inşallah.Aracı teslim alınca bende izlenimlerimi yazıcam en kısa zamanda.

Yorum

Aramıza welcome Şimdiden kazasız, belasız ve cezasız keyifli sürüşler dilerim.

Yorum

hoşgeldiniz keyifli forumlar,
                            hayırlı uğurlu olsun..

1.4 turbonun insignia daki ilk yorumlarını sizden alacağız

Yorum

welcome

Hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun,
                                Aracınızı güle güle kazasız belasız kullanınız.
                                (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

İşleniyor...
                                X