Bu gün bir kaç yıldır takip edip çok beğendiğim ama çok olmasada yakıt sarfiyatından korktuğum için almaya cesaret edemediğim ,üç yıldır iç geçirip hala beğenerek baktığım arabayı aldım.Çarşamba-perşembe teslim edecekler.Yolda yalnızca, çoğunluğun sahip olduğu muhteşem TURBO ların sollamasına izin verebileceğimi düşündüğüm; PANACOTA BEJİ,İnsignia 1,4 tubo 140 Bg. ile aranızdayım.Sanırım yeni gelmeye başladıkları için henüz yorum yok,deneme aracı olmadığından bende deneyemedim.Lansman fiyatlarını kaçırmadan almak istedim.Servis yetkilileri performansının yeterli olduğunu söylüyor.Bende 1,4 122 Bg alternatif araçtan? daha performansız olacağını düşünmüyorum.Kullandıkça yazmaya çalışırım.Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izmir den herkese merhaba
Collapse
X
-
Ynt: izmir den herkese merhaba
Hayırlı olsun aracınız aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hakkında biraz daha detay verebilir misiniz?Renginiz çok güzel.Ben mahogany kahverengini getirmedikleri için bu rengi ısrarla istedim ancak kısmet değilmiş istediğim donanımı beyaz araçta bulunca 2-3 ay beklemeye dayanamayıp aldım.Aracınız cosmo mu edition-elegance mi?Opsiyonel donanım olarak ekstra seçiminiz oldu mu?Bir de özel olmaz ise bu aracı kaça bıraktılar size?İlk olduğunuz için fiyatları bilmiyorum daha.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Malesef 1,4 lerin henüz cosmo versiyonu yok.Edition elegans+Sunroof Paketi (61500 )+c...e navigasyon (geri görüş kamerası)+boya koruma +l...r cam (kırılmaz güvenlikli ) filmi+karter koruma+ön kaput komle film koruma yaptırdım.Araç orta konsolde ECO tuşu var.Start-stop özelliğini kontrol edebiliyorsunuz.Deri-kumaş döşeme,afl+xenon far,alarm yok cosmadan farklı olarak sanırım.Belki araç tutarsa 2013 te cosmo gelir diye düşünüyorum.Benim önem verdiğim Afl ve Xenon far dı.Hatta Astra J cosmo ile tyereddüte düştümAma insignia ihtişamı ben ve aileme ağır bastı.Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej
Yorum
-
Edition elegans+Sunroof Paketi +karter koruma(61500 )+c...e navigasyon (geri görüş kamerası)+boya koruma +l...r cam (kırılmaz güvenlikli ) filmi++ön kaput komle film=63500
Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej
Yorum
-
Hoşgeldiniz..Çok doğru bir seçim yapmışsınız.. Keşke Cosmo donanımında 1.4 T satsalar ama satmıyolar işte.... maad Astralarda uzun zamandır 1.4 T vardı...Test olarak 1.4 TSI den alt devirlerde daha cansız ama üst devirlerde TSI tüketime önem verdiğinden dolayı daha canlı bir aracınız olacaktır..Akselerasyon testinde 1.4 TSI nin 160 a kadar 1-2 araba boyu kadar arkasında gidersiniz.160 dan sonra sizin araç bi anda açılmaya başlar ve 180 e doğru 3-4 araba boyu fark açmış olursunuz.. Fotoğrafları bekliyoruz.. ihihi'12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
Nikon D7000
Yorum
-
bir forum sitesinde insignia için arka boy mesafesinin yetersiz (alçak) olduğunu okumuştum,bu gün ins. almadan önce uğradığım f..t bayisinde tereddüte yer vermemek adına yeni f..s 'un arkasına oturdum,1.80 boyundayım kafam tavana dayandı,dizim ön koltuğa.....hemen koşup insignia aldım.Sanırım benim klastrofobim var.Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej
Yorum
Yorum