Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmir den herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• izmir den herkese merhaba

Bu gün bir kaç yıldır takip edip çok beğendiğim ama çok olmasada yakıt sarfiyatından korktuğum için almaya cesaret edemediğim ,üç yıldır iç geçirip hala beğenerek baktığım arabayı aldım.Çarşamba-perşembe teslim edecekler.Yolda yalnızca, çoğunluğun sahip olduğu muhteşem TURBO ların sollamasına izin verebileceğimi düşündüğüm; PANACOTA BEJİ,İnsignia 1,4 tubo 140 Bg. ile aranızdayım.Sanırım yeni gelmeye başladıkları için henüz yorum yok,deneme aracı olmadığından bende deneyemedim.Lansman fiyatlarını kaçırmadan almak istedim.Servis yetkilileri performansının yeterli olduğunu söylüyor.Bende 1,4 122 Bg alternatif araçtan? daha performansız olacağını düşünmüyorum.Kullandıkça yazmaya çalışırım.Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
    Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Ynt: izmir den herkese merhaba

hayırlı olsun kazasız belasız insalla
    http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=4920

Yorum

Hayırlı olsun arkadaşım,Hoşgeldin aramıza
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı olsun hoş geldiniz

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Hoşbulduk

Yorum

Sitemizin ilk 1.4t'si yanılmıyorsam Hayırlı olsun kazasız belasız

Yorum

Hayırlı keyifli cezasız kazasız inşallah

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hosgeldiniz
                Keyifli forumlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun aracınız aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hakkında biraz daha detay verebilir misiniz?Renginiz çok güzel.Ben mahogany kahverengini getirmedikleri için bu rengi ısrarla istedim ancak kısmet değilmiş istediğim donanımı beyaz araçta bulunca 2-3 ay beklemeye dayanamayıp aldım.Aracınız cosmo mu edition-elegance mi?Opsiyonel donanım olarak ekstra seçiminiz oldu mu?Bir de özel olmaz ise bu aracı kaça bıraktılar size?İlk olduğunuz için fiyatları bilmiyorum daha.
                  2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Malesef 1,4 lerin henüz cosmo versiyonu yok.Edition elegans+Sunroof Paketi (61500 )+c...e navigasyon (geri görüş kamerası)+boya koruma +l...r cam (kırılmaz güvenlikli ) filmi+karter koruma+ön kaput komle film koruma yaptırdım.Araç orta konsolde ECO tuşu var.Start-stop özelliğini kontrol edebiliyorsunuz.Deri-kumaş döşeme,afl+xenon far,alarm yok cosmadan farklı olarak sanırım.Belki araç tutarsa 2013 te cosmo gelir diye düşünüyorum.Benim önem verdiğim Afl ve Xenon far dı.Hatta Astra J cosmo ile tyereddüte düştümAma insignia ihtişamı ben ve aileme ağır bastı.

Yorum

welcome welcome welcome
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

hosgeldınız ne guzel ızmır grubu cogalıyor arabanızı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın. bu yaptırdıklarınız arabanıza esktralarıyla hersey dahıl 61.500 tl yemı aldınız? hayırlısı olsun

Yorum

Edition elegans+Sunroof Paketi +karter koruma(61500 )+c...e navigasyon (geri görüş kamerası)+boya koruma +l...r cam (kırılmaz güvenlikli ) filmi++ön kaput komle film=63500

Yorum

Hoşgeldiniz..Çok doğru bir seçim yapmışsınız.. Keşke Cosmo donanımında 1.4 T satsalar ama satmıyolar işte.... maad Astralarda uzun zamandır 1.4 T vardı...Test olarak 1.4 TSI den alt devirlerde daha cansız ama üst devirlerde TSI tüketime önem verdiğinden dolayı daha canlı bir aracınız olacaktır..Akselerasyon testinde 1.4 TSI nin 160 a kadar 1-2 araba boyu kadar arkasında gidersiniz.160 dan sonra sizin araç bi anda açılmaya başlar ve 180 e doğru 3-4 araba boyu fark açmış olursunuz.. Fotoğrafları bekliyoruz.. ihihi
                            '12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
                            Nikon D7000

Yorum

bir forum sitesinde insignia için arka boy mesafesinin yetersiz (alçak) olduğunu okumuştum,bu gün ins. almadan önce uğradığım f..t bayisinde tereddüte yer vermemek adına yeni f..s 'un arkasına oturdum,1.80 boyundayım kafam tavana dayandı,dizim ön koltuğa.....hemen koşup insignia aldım.Sanırım benim klastrofobim var.

Yorum

İşleniyor...
                              X