Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nevşehir / Göreme'den Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nevşehir / Göreme'den Selamlar

Hoş geldiniz Tekrardan.

bulunduğunuz memleket inanılmaz bir doğa harikası.
    Anılarım canlandı birden... Keşke orada aranızda olabilseydim.
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome
      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        Hoş geldiniz Tekrardan.

bulunduğunuz memleket inanılmaz bir doğa harikası.
        Anılarım canlandı birden... Keşke orada aranızda olabilseydim.
        Evet Nurettin Bey, Faruk kardeşimiz dünyanın en güzel doğal harikasında yaşantısını sürdürmekte.
        İnsigniaTeam ailesi ile iki gün boyunca gezdik, gördük, gördüklerim karşısında şaşırdım kaldım doğrusu. (8-9.10.2011 tarihleri arası) Türk milletine has bi özellik olsa gerek korumak niyetinde değiller .yüzyıllırca hatta binlerce yılda oluşan o güzellikler yurtdışında olsa o güzelim peri bacalarının içine ne bi otel ne de bir eğlence merkezi ne de yerleşim yaptırırlar.
        Yazık gerçekten üzüntü verecek bir durum.
        Kıymetini bilmiyoruz.

Yorum

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hepinizle zamanla birebir tanışma fırsatım olur. Eğer yolunuz bu taraflara düşerse sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.
          Saygılar
          İnsignia Cosmo 1.6 180hp Turbo + DVD 800 Navigasyon + FlexiRide + Siena Bej Kibo Deri Kombine + 20 inch Alaşımlı Jantlar + Metalik Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TheCaveMan
            Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hepinizle zamanla birebir tanışma fırsatım olur. Eğer yolunuz bu taraflara düşerse sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.
            Saygılar
            forumda aktif olursanız tanışırız

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İşleniyor...
            X