Ben Ankaradan Mehmet. 2009 Insigia Cosmo 1.6 Turbo (Flexiride + Sunroof + Ergonomik Spor Tam Deri Koltuk + DVD800 Navigasyon ve Infınıtı Ses Donanımı + 18" Sport Jantlar) sahibiyim. Insigniateam sitesini öneren Emre Madenoğluna teşekkürler. Siteyi biraz dolaştım çok beğendim. Herkese kazasız günler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankaradan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Ankaradan selamlar
Mehmet kardeşim aramıza hoşgeldin valla dün bekledim ama bugüne gelmişin
Mehmet kardeşimizin arabası bir harika bütün donanımlar mevcut birde insignia 18 spor jantlar var arac cosmo sport gibi serviste tanıştık bu kadar donanımı bir arada görünce içim rahat etti bir ben vermemişim o kadar parayı ilk alırken aracın ilk sahibide zevkine düşkünmüş şimdide Mehmet kardeşimiz sürüyor keyfini Allah kaza bela vermesin kardeşim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Mehmet kardesim aramiza hosgeldin.artik ankara grubuna bir kardesimizi daha dail ettik.persembe gunu kebap bulismamiza seni de bekliyoruz.ordan da belki urgup bulusmamiza bizmle birlikte katilirsin......saygilar sevgiler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffMehmet kardeşim aramıza hoşgeldin valla dün bekledim ama bugüne gelmişin
Mehmet kardeşimizin arabası bir harika bütün donanımlar mevcut birde insignia 18 spor jantlar var arac cosmo sport gibi serviste tanıştık bu kadar donanımı bir arada görünce içim rahat etti bir ben vermemişim o kadar parayı ilk alırken aracın ilk sahibide zevkine düşkünmüş şimdide Mehmet kardeşimiz sürüyor keyfini Allah kaza bela vermesin kardeşimFlexride Şase + Ergonomik Spor Deri Koltuk + Sunroof + DVD800 Navi + Infınıtı Ses Sistemi + 18'' Sport Jantlar + 1.6 Turbo Manuel
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: trabzon61Mehmet kardesim aramiza hosgeldin.artik ankara grubuna bir kardesimizi daha dail ettik.persembe gunu kebap bulismamiza seni de bekliyoruz.ordan da belki urgup bulusmamiza bizmle birlikte katilirsin......saygilar sevgiler
Abi perşembe günü akşam mutlaka geleceğim. Sizlerle tanışmak, görüşmek ve sizlerden bilgiler almak isterim
Flexride Şase + Ergonomik Spor Deri Koltuk + Sunroof + DVD800 Navi + Infınıtı Ses Sistemi + 18'' Sport Jantlar + 1.6 Turbo Manuel
Yorum
Yorum