Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankaradan herkese slmlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ankaradan herkese slmlar...

Bence de çıkışınız biraz sert oldu. Bende uzun süredir siteyi takip ediyorum. Sorunlari ve çözümleri izliyorum özellikle.. Her konuya katılımcı olmamak bir eksik değil bence de.. Uzun süredir Opel kullanıcısıyım. Herkesin kendine has bir bilgi birikimi var ve yeri geldiğinde bunu paylaşıp, paylaşmamak da kişinin kendi insiyatifinde olan birşey.. Arkadaşın ters bir hareketi olsa ki, zaten site de bunu hassasiyetle takip eden moderatör ve adminlerimiz var onlar duruma zaten müdahale ederler.

Yorum

Ya zafer kardeşim bu konuyla ilgili biz arkadaşımızla tanıştık.Muhabbet kurduk ve karşılıklı yardımlaşıyoruz.Sen sitenin tek bekçisi gibi böyle bir çıkış yapmak zorunda mıydın? Ne gereği var insanları üzmeye.Ayrıca sen ne yardım yaptın da yardım ediyoruz diyorsun???? Ben adama yardım ettim adam da saygıyla bin kere teşekkür etti. Bence insanlar üstüne vazife olmayan şeylere fazla karışmamalı.Bu konuda da böyle bir yorum yazmak senin üstüne vazife değildi. Neyse ben o arkadaşı tekrar buraya dahil edeceğim. Umarım bundan sonra insanlar birbirlerine kırıcı olmaz.Farkettiysenizartık bu sitede birlik mesajı vermekten başka birşey yapmaz olduk.saygılar sevgiler

Yorum

Ayrıca diğer arkadaşlar da lütfen bu konuyla ilgili siteye sitemkar olmasın.Biz bir grubuz.İsteyen siteye bir tane mesaj yazar katkı sağlar isteyen sabahtan akşama kadar mesaj yazar katkı sağlar. Bu konuyla ilgili kimse kimseyi eleştirmez ve dönüp de kardeşim sen az yazıyorsun sana ne diyemez. Hatırlatırım bizim ilk Ankara buluşmamızda en büyük hediyeler nerdeyse hiç tanımadığımız sadece ismini birkaç kere duydugumuz arkadaşlarımıza gitmişti. Bunda da hiç kimse rahatsızlık duymammış hatta onların aktivasyonu açısından mutlu olmuştu.....

Yorum

herkese çok tşkler kırdığım kimse varsa şimdiden özür dilerim bu dakikadan sonra siteye dahada bende girmiyorum allaha emanet olun...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
            herkese çok tşkler kırdığım kimse varsa şimdiden özür dilerim bu dakikadan sonra siteye dahada bende girmiyorum allaha emanet olun...
            Zafer cim burda kırılacak bir durum yok sende herzaman söylüyorsun biz bir aileyiz abi kardeşler herzaman birbirlerini uyarırlar ve kimsede alınmaz. O yüzden bir fevri tavır daha yapıp siteyi terk etme...

Yorum

Zafer kardeşim biz bir aile olduğumuz içi aile içinde atışmalar kırılmacalar olur.Yani kol kırılır gerisi içeride kalır... Böyle bir tavra gerek yok. Herkes gibi biz de hata yaparız çünkü insanız. Bu nedenle bence kararını bir daha gözden geçir ......

Yorum

Arkadaşlar, Zafer kardeşimizin üzerine fazla gitmeye gerek yok, sadece fikrini beyan etmiş yapılan kasti bir durumda değil.
                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Vallahi Kamil bey kimse kimsenin üzerine gitmemeli.Ancak Buradan yardım alan Hüseyin kardeşimiz böyle tepkiyi hak edecek hiçbir şey yapmadı. Genç arkadaşımız hatalar yaptı çaresiz kaldi bizdeen yardım istedi biz de elimizden geldiğince yardım ettik. O da onlarca kere teşekkür etti. Yanliz zafer kardeşimizin Hüseyine çıkışı çok ağır oldu. Hüseyinin de ifade ettiği gibi herkes sabah akşam mesaj yaqzmak veya fikir beyan etmek zorunda değil.Bu nedenle de eleştirilmemeli.Bu nedenle Zafer kardeşimizi uyardık.Ama kendisi direket yanlış bir şekilde ayrılacağını hatta aracını satacağını söylemiş.Allah yolunu açık etsin.Umarım biraz aceleci düşündüğünü anlar ve tekrar aramıza katılır.saygılar sevgiler....

Yorum

Konu yönetim tarafından görüşülmektedir. Karar açıklanana kadar kilitli kalacaktır.
                    Anlayışınıza teşekkürler.
                    Beyaz tutkudur.

Yorum

Konu Açılmıştır karşılıklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor keyfimize bakalım keyifli forumlar.

Bu konu ile ilgili Birbirimize cevap hakkı doğuracak mesajlar yazmayalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

5000. mesajım olmuş bu mesaj az önce fark ettim ve ekledim,böyle bir mesaja kısmet olmasına ayrıca üzüldüm şimdi...

Son zamanlarda ne garip işler olur oldu kardeşlik ve dostluk naraları bolca atılıyor olan Forumumuzda,
                        www.insigniateam.com ne ifade ediyor ?
                        kullandığım araba !
                        peki,
                        Volkan
                        Ceml Nişankaya
                        Trabzon61
                        xxstormxx
                        Nuriözen
                        patriot
                        günes
                        Mehmet
                        Faruk
                        turkuaz
                        Goday
                        montoya
                        vs. saymakla bitmez,peki bunlar ne ifade ediyor ?
                        Abilik , Kardeşlik , Saygı , Sevgi Tanımadığım tanımaya çalıştığım var olmasını istediğim , var olması için upraştığım hep birlik , dirlik , bütünlük içinde büyümesini istediğim bir AİLE !

Ben burda sayabilirim bu siteye hani derler ya emeğini vermiş bugünlere gelmesi için vaktinden işinden vermiş diye ne abilerim ne kardeşlerim var,
                        Online listesinde göremiyoruz çoğu zaman adlarını yoğunlar çalışıyorlar işleri aileleri yoğun olan insalar bunları kınayamayız onlara neden diye soramayız sadece özledik senide diyebiliriz,
                        Bununla beraber yardım isteyene de sırtımızı dönmeden yardım ederiz çünkü yapmamız gereken budur doğru olandır karşıda ki ne niyet içerisinde olursa olsun çünkü bize neden diye sorduklarında biz buyuz diyebilmemiz için...

Fevrilik mi arıyorsunuz benden daha fevrisini bulmassınız asabiyetmi diyorsunuz oda var bende fazlası ile hiç kimseden çekinmem çok şükür eymem başımı öne geri vites hiç yapmam ama sevdiklerimi dinlerim abilerimin sözünü dikkate alırım onları kırmamak için gerektiği zaman susarım...
                        Bugün Dragons_10 yaşca büyüğüm abi diyorum burda bir fevri mesajdan ötürü arkadaşlarının uyarılarına maruz kalmış ben beklerdim ki ;

"kusura bakmayınbu şekilde tavır takınmak istemezdim o arkadaşa ben daha çok paylaşım daha çok samimiyet olsun istiyorum bu yüzden elimden geldiğince üye arkadaşları teşvik etmek isterken böyle bir mesaj yazdım yanlış anlaşılmak istemem "

diye bir mesajı herşeyi çözecekken fevriliğin bini bir para ,herkes tarafını secti naraları atmak ise yanlışların en büyüğü en sağlam kaleler bile içinde ki insanlar iki taraf olduğu zaman yıkılır bu böyle biline...
                        Tarafsız davranacaz derken kimse taraf olmasın uyarı yapılıyorsa dikkate alınsın burda kimse havaya konuşmuyor,
                        iyi niyetler suistimal edildiği zaman ortama kötü niyet hakim olur iyi niyetler iyi mesajlar klavye başlarında suistimal edilmesin herkes karşısında kini kendisi gibide bilmesin en büyük hata budur sonucları ağır olur genelde bir taraf için hangi taraf belli olmayacak şekilde...

Dostluğumuz pekiştirelim derken bir abinin kardeşine yaptığı uyarı zoruna gitmemeli uayarı alan kişi için aile demek büyüğünü saymak küçüğünü sevmek demektir burda bir büyük birşey diyorsa ve ona diğer büyüklerde destek oluyorsa durup düşünülmeli yazılacak cevap ona göre yazılmalıdır monitörün başında kimse kimsenin yüzünü görmüyor yada ne hissettiğini bilmiyor ne kadar rencide olduğunu ne kadar öfkelediğini şakayla söylenmiş bir söz karşı tarafı yarlarken diğer insanları güldürüyor kimini daha çok kızdırabiliyor...
                        Bazı konularda daha tutarlı ve karşımızda ki konunun muhattabı kim olursa olsun doğru tarafta olalım karşımızda kide ailemizdendir diyip onu kırmamaya ,kırmadan yanlışlarını düzeltmeye teşvik edelim...

iyigeceler hepinize,yazdığım mesajım kimseyi muhattap almak içerikli değildir yazılacak her hangi bir cevapta yanlış kelimeler secebilirim nasıl olsa sitede yapılan yanlışlar baya göz ardı edilir oldu (Cemil Nişankaya abimizin ve bir çok abimizin fazlası ile üzdürüldüğü şu günlerde )bende edilirim muhtemelen...

Yorum

Size sonuna kadar katılıyorum.

Yorum

Emrecim yazdıklarından ötürü teşekkür eder ve sonuna kadar katıldığımı ifade ederim. Dün ki gibi bir günü bu sitede bir daha yaşamamayı umarım. Gecesi dahil gerçekten çok kötü bir gündü ve kendimi bu kadar sıktığım bir gün daha geçirmedim. Gerçekten de bu sitede niye varım diye kendimi sorguladığım bir gündü.Umarım bundan sonra bunları bir daha yaşamayız. O arkadaşı da bulacağım perşembe günü ve siteye tekrar üye yapacağım. Bu konu ile ilgili de bir daha polemik açılacak olursa artık bu seviyesizlikle uğraşmayacağım. Herkese saygılar sevgiler

Yorum

Bir de umarım herkesin dikkatini çekmiştir ve umarım birileri takkeyi çıkarıp önüne koyar ki bu konuyu açan ve bu başlığı yazan arkadaş kırılarak bu siteden ayrılmıştır....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Emrecim yazdıklarından ötürü teşekkür eder ve sonuna kadar katıldığımı ifade ederim. Dün ki gibi bir günü bu sitede bir daha yaşamamayı umarım. Gecesi dahil gerçekten çok kötü bir gündü ve kendimi bu kadar sıktığım bir gün daha geçirmedim. Gerçekten de bu sitede niye varım diye kendimi sorguladığım bir gündü.Umarım bundan sonra bunları bir daha yaşamayız. O arkadaşı da bulacağım perşembe günü ve siteye tekrar üye yapacağım. Bu konu ile ilgili de bir daha polemik açılacak olursa artık bu seviyesizlikle uğraşmayacağım. Herkese saygılar sevgiler
                                Sen üzerine düşeni yapmış ve ne kadar sağ duyulu olduğunu göstermiş olursun kimseye eksisi artısı olmayacak abi sitemizde bir arkadaşımızı kaybetmemiş oluruz başka bir gayesi olmadığı sürece polemikte olmayacaktır,
                                Artık bu mevzuların internet ortamında konuşmaktan kaçınılması gerektiği herkesce hem fikir olsun yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek için kırıcı mesajlara zemin hazırlamamak için büyüklerimiz büyüklğünü küçükler küçüklüğünü bilsin herşey saygı ve saygıdan sonra sevgi ile başlar kimse kimseye sevgisini kaybetse dahi saygısını kaybetmemesi temennisi ile konuyu kapatalım Utku abi,herkes kendini bilsin gerisi önemli değil...

Yorum

İşleniyor...
                                X