Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankaradan herkese slmlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ankaradan herkese slmlar...

utku abi aracıma yaptırdıgım maodifikasyonda bahsetmişler sana sende benim sana bahsetmediğime kırılmıssın galiba...19 inç jant ve 4 höporler degişimi + arka camların oraya 2 adet höpoler taktırdım bunlar modifikasyona giriyomu bilmiyorum..ama bunlardan once yediğim haltları bilsen kesin kızarsın bana..abi arabaya set dösetmeye kalktım hiç arastırmadan..işte anfi bagaja bas koydurdum ve taktırdıgım yer aracın içine etti...bi türlü beceremediler..aslında takmayı basardılar ancak kablo baglantılarını yapamadılar...ve düsün abi aracı park ediyorum müzik orta derece de acık park sensorleri devre öndeki sensör bi ötüyor 2 sokak öteden duyuluodu..gerizekalı insan anfiye mi bagladı sensörü ne yaptı bilmiyorum...2 gün sonra serviste düzelttirdim ve servis böle bi işlemin bu araca uygun olmadıgını...anfiyle sadece arkadakı basdan güç alabilecegimi sölediler ve de öle düzelttirdim..baktım sadece bas tat vermiyo geri söktüm suanda 4 kapı höporleri alpine bide arka camın ordaki 2 tane höporlerim duruyo onlarda yetiyo yani...işte kimseye sormadan danısmadan yaptıgım işlerden basıma gelenler bunlar...

Yorum

ses sistemi önemli degil ama şu sase olayı cok kafama takılıyo...virajlara girişlerde olsun konfor da olsun...evet o yazını okudum sprint le ilgili abi fiyat yüksek gibi geldi ama fark varsa ve daha sonra arca zarar vermiycekse yaptıralım sıkıntı yok...

Yorum

Sprintin aracın hiçbir parçasına direkt etkisi yok.sadece gaz sensörü hassasiyetini değiştiriyor. Yol tutuş için ise bizim çocukların yaptığı gibi yay takımını düşünebilirsin. Hem de araca çok dokundurtmamış olursun.Ama illaha ki flexridesa derdin sat aracı 2. elden flexridelı araç al arada da fazla fiyat farkı olmaz....

Yorum

.

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

yaptıralım abi sıkıntı su anlattıgım set döşetme olayında kablo kestiler falan bunlar benim cok canımı sıkıyo...o olayda 2 gün uyku uyumadım...sprint işine varım yaptıralım kesip biçme olayı fazla yoksa...abi bu arada led içinde senden haber bekliyorum...

Yorum

Sprint işi 30 saniye sürüyor.Takması bu kadar kısa .sadece tuş takımını benim koydugum yere yani küllüğün oraya koyduracaksan kabloyu oraya cekmek 10 dakika.

Yorum

zafer bey suna emin ol sabahtan beri sitede incelemediğim konu kalmadı ancak bütün arkadaslar yardımcı oluyolar...benim konularla ilgili fazla bi bilgim olmadıgı için cvp yamıyorum bilmediğim bişeyin konusunda da yorum yapmam yanlış olur....haa bu arada bu sorun olcaksa siteden ayrılabilirim sıkıntı degil benim için...ben bilgi edinmeye calısıyorum ve eger bi konuda bilgim varsa paylasmaktan da cekinmem...yaptıgım iş geregi devamlı nette olamıyorum...fırsat buldukca da bütün konuları incelemye calısıyorum...kolpa bi insan degiliz...kimseden de faydalanıp kaçmak gibi bi amacımız yok...

Yorum

ok bilgi ver surası ...su fiyata..yapıyolar işini bilen insanlar de yen kısa zamanda yaptırayım...senin konuyu incelerken baktım 530 tl falandı galiba...senin tavsiye ettiğin ustaya güvenim tam..işin içinde sen varsan gönlüm rahat...

Yorum

.

Yorum

cok mu ilgini cekti...eksik tamamlamam...ok bundan sonra da bu siteden ne bilgi isterim nede baska bişey....forum konusunda yeniyim arastırıyorum bakıyorum....yani senin anlıycan pc fazla hasır nesir degilim...ok...sıkıntı yok bidaha da göremezsin beni burda eyvallah...

Yorum

.

Yorum

Hesabını silmiş zaten. Ama bu tarz bir çıkışa da gerek yoktu Zafer abi.. Kimseye çatmadı etmedi adam
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu siteye 2009 senesinde ilk üye olduğumda bende araçla ilgili fazla bilgi sahibi değildim. Burdaki abilerim kardeşlerim sayesinde bir çok bilgiye sahip oldum ve aracıma bazı uygulamalar yaptım. Neticede bu arkadaşımız daha kendi aracı hakkında bilgi sahibi değilken diğer üyelerimize nasıl yardımcı olup fikir alışverişi yapabilirki?. Bencede bu tarz bir çıkış biraz fazlaydı. En azından bir saygısızlığını ve seviyesiz tavrını görmemiştik. Neyse Allah herkesin yolunu açık etsin...

Yorum

Bu saçma sapan bir konu yüzünden siteden ayrılan 2. üyemiz oldu...Hadi hayırlı olsun.Birşey yazmayım diyorum ama dayanamıcam...

Ya herkes heryere birşey yazmak zorunda mı?Adam tabiki kendi sorunu ile ilgili veya merak ettiği şeyle ilgili yazıcak.Ayrıca hiçbirşey yazmasa ne olur?Herkes aktif olmak zorunda mı?Kime ne zararı vardı şimdi bu arkadaşın?Biraz düşünerek yazsak gerçekten iyi olucak...

Forum sitesinin amacı ölümüne burada zaman geçirip yazı yazmak değildir.İnsanlar burada hem bilgi alışverişinde bulunup hem de dostluk kazanmak isterler.Bir kimseye sen niye yazmıyorsun niye aktif olmuyorsun demeye kimsenin hakkı yok...İster yazar ister yazmaz...İsterse sadece soru sorar.Sorusunun cevabını alınca da gidip birdaha gelmeyebilir.Bunun için insanları yargılamak anlamsız...Burası herkese açık bir forum sitesi...
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Eymen kardeşime katılmakla beraber bu tarz davranışınız gerçekten gereksizdi.Kimseyi bu şekilde yargılamaya hakkımızın olmadığı kanaatindeyim..

Yorum

İşleniyor...
                                X