Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankaradan herkese slmlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ankaradan herkese slmlar...

utku abim seni seviyorum.... 10 numara insansın....yardımların için cooookkk tesekkür ediyorum....insigniateam 1 numara forumlardansın....abim be su led aydınlatma işini halletsem yardımcı olsan da...hersey için cookk saol...ayrıca ufuk beyin ilgi ve alakasına da cok tesekkür etmeden gecemiycem ufuk bey coookk tesekkürler sana da...

Yorum

Kardeşim güle güle kullan arabanı.Allah kaza bela vermesin.Ancak senden bir isteğim olacak lütfen bundan sonra araçla ilgili birşey yapacaksınj ehil kişilere danış ve ehil ellere başvur.İç aydınlatmaları ankaradan halletmeye çalışacağız .Çözemezsek İstanbul odaktan çok sevdiğim kardeşim Burak Kardeşimin kapısını çalarız.saygılar sevgiler

Yorum

benim aracıma senden habersiz artık kimse elini süremez abim...senden haber bekliyorum aydınlatma için...

Yorum

Superkahraman Utku

Saka bir yana seni tebrik ediyorum. Hüseyin'in siteye ilk girişini hatırladım şimdi. Aracı satışa çıkarmıştı, şimdi gülücükler saçıyor. İste cozum diye buna denir.
          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
          Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

aynen valla..sogumustum arabadan hatta satısa cıkarmadan 1 hafta babamın süper b ile gezdim.degişiklik olsun belki arabamı yine severim diye o da care olmadı....saolsun utku abi bizi kurtardı dertten...internette hala duruyor ilan arayanlara da vazgectim diyorum...

Yorum

cok sacma olcak ama bu imza yerine resimleri nasıl koyuyosunuz ya...ugrasıyorum beceremiyorum bende koymak isterim ama olmuyo....

Yorum

Sorun ile ilgili konu buraya taşınmış sanırım. Bahsettiğiniz direksiyon tıkırtı sesi için ne yaptılar? Bizleri de aydınlatabilirseniz sevinirim.

Yorum

tabla burcları ve direksiyon kutusu degişti...ve direksiyonumda farkedilir derece de hafifleme oldu...ilk aldıgım günden beri...cok agır geliyodu suan oldukça iii.yani ilk günden beri belki de sıkıntılıydı...

Yorum

Eeeee Huseyin kardesim tekrar hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Bu arada ledler ile ilgili de bir iki gun icinde bana hbaer gelecek onu da halledecegiz insallah. Bu arada artik satilik ilanini da kaldirda millet eziyet cekmesin haha haha haha haha

Yorum

Hüseyin kardeş hayırlı uğurlu olsun, Sorunlarından kurtulduğuna sevindim.
                      Utku senin de yüreğine, ellerine ve bilgine sağlık. Keybetmek üzere olduğumuz değerli bir kardeşi kazandırdığın için sağolasın
                      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz Hüseyin bey, sorunlarınızın kısa sürede çözüme kavuşmasına ve mutlu olmanıza sevindim.
                        Buradan Utku kardeşime gösterdiği ilgi ve alaka ile opis'ten Ufuk beye teşekkürler. clapclap

Yorum

satılık ilanını kaldırdım abi o iş tamam...ledler içinde haber bekliyorum inş...senden...

Yorum

burdan bütün abilerime bi sorun olcak suandaki aracım 1.6 180bg cosmo navi+sunroof renk olimpik beyaz içi siyah fakat ben bu aracı 2012 yazına 16 180 bg cosmo sunroof + navi + flexride sase + Infinity Ses Sistemi donanımlı bi 2012 insignia almaya kalksam mantıklı olur mu sizce cok düsünüyorum ve kararsızım...daha 2012 gelmeden hayal kurmaya basladım...

Yorum

Bence çok gereksiz bir hareket olur. Ha olayın flexi ise ve ses sistemi ise bu başka şekilde telafi edilebilir.Sport moddaki ivmelenme hissini sprintle de yaklaşık elde ediyorsun :iNfinity ses sistemi de doğru dürüst ellerde halledilebilir.Hatta Flyaudio ses sisitemi oldukça yeterli. Arada kaybedeceğin para çok olur.....

Yorum

Ha bunları ikinci el az kullanılmış bir araçla daha düşük mebalaya halledebilirsin.İllaha ki 2012 olmaına gerek yok.Veya ilk 6 ayı bekleyeceksin ikinci ele düşecek böyle bir aracı alacaksın ki çok zarar etmeyceksin...

Yorum

İşleniyor...
                                X