arkadalar herkese merhabalar...keyifli forumlar....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ankaradan herkese slmlar...
Collapse
X
-
Ynt: ankaradan herkese slmlar...
welcome
Biraz daha tanıtsaydınız kendinizi yaş iş sabıka kaydı ikametgah vs vs2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
ben ankaradan hüseyin....2011 insignia cosmo sunroof + navigasyonlu beyaz renk araca sahibim ancak...yavas yavas pişman olmaya basladım gibi...yardımcı olabileciğinizi ve güzel bi forum oldugunu düsündügüm için yeni üye oldum...tekrardan herkese merhaba....
Yorum
-
tekrardan hoşgeldiniz .. de pişmanlığınızı anlayadım espirili karşılamadanmı? yoksa aracınızdaki sorundanmı? dr Utku bey size epeyce yardımcı olacak gibi ..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Huseyin kardesim merhaba.aramiza hosgeldin.sakin soguma butun sorunlari birlikte olursak cozeriz.herkesin arabasinda hatta her cins arabada boyle sorunlar olabilir.yarin ben opisten ufuk beyi ararrim.gider sorunlarini anlatirsin .buyuk ihtimalle hallederler.y
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: delly_06inşallah arkadaslar...aracımı satmayı istemiyorum...ama cok canım sıkılıyo sorun var biliyorum ama bulamadılar...aracıma asıgım b diyebilirim...üzerine titredikçe..biryerlerinde sıkıntı cıktı...
Yorum
Yorum