Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankaradan herkese slmlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ankaradan herkese slmlar...

ömer kardesim son yazımı okursan belki hak verirsin...yani bende de sıkıntılar oldu maddi yönü bi yana hiç dert etmedim...ancak sorun bulunamayınca sorun oluyo...

Yorum

Merak etme kardesim ben hatta simdi ariyorum ufuk beyi.bu arada adres icin konya yolu volvonun yaninda petrol ofisinn icinde hasan usatnin yaprak kebabi var orada saat 19 :30 da.

Yorum

persembe 19.30 ok abi bakalım inş müsait olursam gelcem ticaret işine girdim gireli sosyal hayat sıfır...ilgi va alakana cok tesekkür ederim...eger beni bu sıkıntıda kurtarırsan var ya...sana bol bol bol bol dua etcem...aracımı seviyorum satmak ta istemiyorum....

Yorum

isminizi de söylerseniz isminizle hitap ederim değerli kardeşim, tabii ki bunlar kul yapısı eli mahkum bir yerlerinden hatalar çıkacak, gelecek ya da trafikte birisi vuracak Allah korusun, sonuç olarak bizler de arabalarımıza çok düşkünüz fakat olanla ölenin önüne geçilmez, sorun görünmüyor demişsiniz, arabanızın garantisi de var, illa ki bir çözüm bulunur merak etmeyin, süspansiyon değişir vites değişir, debriyaj değişir, siz hiç canınızı sıkmayın, o sorunların Utku abim üstesinden gelecek, orada Emre abi var, o da yardımcı olur, onlar Ankara'nın abileri, ellerinden bişey kurtulmaz

Yorum

Huaeyin kardesim az once Ufuk beyle gorustum yarin iskitler opisten servis muduru buyuk destekcimiz Ufuk bey seni bekliyor. Dr.Utku bey dersen sana yardimci olacaklar......Merak etme hepsi bir sekilde halledilir....

Yorum

ismim hüseyin abi...insallah abi su sorunlardan kurtulayım...eyvallah kaza bela olur hersey allahtan bi caresi bulunur...ama iste sıkıntı var cözüm yok...adamın canını o sıkıyo...sorunu görüyolar ancak çözümü bulamıyorlar...neyse sen beni kurtarcan inş abi bu sıkıntıdan....

Yorum

cok saol abim gitcem...kesinlikle...saolasın....

Yorum

inşallah yarın herşey hallolur...

Yorum

Estagfurrullah biz burda bir aileyiz.herkes birbirine bir sekilde yardim eder bu sitede.umarim senin canavarin sorunlarini da cozeriz.belki sen de bizle urgupe gelirsin. haha hiho

Yorum

.

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

arkadaslar 2011 cosmo araç 22000 de ve aracım cekmiyor...4. viteste devir ibresini sona dayamak için baya bi benzin yakıyorum ve bozuk yollarda aracımda ön takım bozuk gibi rahatsız edici bi konfor bozuklugu var...direksiyonu saga veya sola kırıp (genellikle saga parkederken) 1. vites veya geri viteste hafifce kalkarken tık diye geliyo...saolsun 2006 yılından beri sürekli gittiğim servis sorunu bulamadı..usta tecrübe etti geldi evet ses var diyo...anacak nerde sorun orasını bulamadılar...ankara da bana yardımcı olabilecek saglam bi yetkili servis önerebilirmisiniz...yemin ediyorum 2000 yılından beri opel binicisiyim ama bu sıkıntı yüzünden arabadan sogudum ve de kimseye tavsiye etmiyorum opeli cünkü zan altında kalmak istemiyorum........yorum yapan herkese tesekkürler.sorun bundan ibaret arkadasım...ilginize cok tessekkür.....

Yorum

.

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Huseyin kardes oncelikle hosgeldin. Netice iribariyle prestijli ve itibarli bir marka olan opel insignia kullaniyorsun ve aracin 2011 model yani garantili tabiki bir suru para verdin canin sıkılıyor ama her aracta bu gibi durumlar oluyor. Sen hic canını sıkma aracınıda satma Utku hocam senin isini cozer gerekirse baska mercilere basvururuz biz bir aileyiz burda hemde cok buyuk bir aile emin ellerdesin merak etme...

Yorum

welcome
                              Beyaz tutkudur.

Yorum

Aramıza hoşgeldin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız PErşembe günü yapacağımız buluşmada Utku abinin ufak bir yanlışı olmuş bilgilendirmede onuda düzelteyim Petrol ofisinin içinde ki Bayram usta nın yaprak kebabı olacak gittiğimiz yer kardeşim yanlış isimden dolayı bir sonra ki Petrol ofisine gitmeni istemeyiz

Yorum

İşleniyor...
                                X