hoşgeldiniz, gerçekten çok temiz ve hoş çalışmalar yapmışsınız araç üzerinde, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin bu arada ben de konya'da okudum, Arap Dili ve Edebiyatı, gerçekten çok güzel şehir, yaşanacak şehir
bu arada şu resimde dikkatimi çekti, kızcağız arabayı yıkıyormuş gibi duruyor
İşte ben herkese arabamı yıkatmıyorum ihihi
Orjinal yazı sahibi: FacomX
welcome
Keyifli paylaşımlar yalnız değilsin bir iki tane cruizu olan üyemiz var
Teşekkürler, dikkatimi çekti evet cool
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
welcome
Teşekkür ederim.
Orjinal yazı sahibi: iatros
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.
Şu sonax resimlerini görünce yalnız fena küfür bastım yıne çakallar ya gerçi değiştirmiş herhalde ilk sahipleri
Basmaya devam haha
Adamlar, faturamı ve hediye setimi daha geçen hafta verdiler. Şimdiki işletmecisi de bi naneye yaramaz. Şikayetvar' a şikayet edince verdiler ancak. Konya merkezde iseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Koruma işlemini yapan Hasan usta oradan da yakın tarihte ayrıldı, ben de bıraktım orayı.
Alıntı yapamadığım tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.
Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Adamlar, faturamı ve hediye setimi daha geçen hafta verdiler. Şimdiki işletmecisi de bi naneye yaramaz. Şikayetvar' a şikayet edince verdiler ancak. Konya merkezde iseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Koruma işlemini yapan Hasan usta oradan da yakın tarihte ayrıldı, ben de bıraktım orayı.
o heriflere kızdığım için 10milyara yakın araba bakım malzemem oldu. at hırsızları ben Bozkırdayım kendim yapıyorum yıkama koruma cızık gıderme parlatma vs butun ıslemlerımı
o heriflere kızdığım için 10milyara yakın araba bakım malzemem oldu. at hırsızları ben Bozkırdayım kendim yapıyorum yıkama koruma cızık gıderme parlatma vs butun ıslemlerımı
Ben Taşkent' liyim aslen. Bu sene geçti artık, seneye halen olursanız koruma için ziyaret edeyim sizi Şaka şaka...
Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !
Yorum