Kendinizi tanıtınız denilince, diğer tanıtmalara da bakmadan bodoslama daldım. Bilsem diğer tanıtanlara bakar, onlar gibi tanıtırdım ama olan oldu.
İçimizde yaşça benden çokça büyük ağabeylerim ve bir o kadar da yaşları yine benden küçük kardeşlerim var. Bu nedenle hitabet konusunda "arkadaşlar" tanımı kullanıyorum. Büyüklerim maruz görürler ve inşallah alınmazlar
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
aramıza tekrar hoşgeldin kardeşim. Senin gibi değerli bir arkadaşımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.Umarım bundan sonra organizasyonlarda da aramızda olursun.saygılar sevgiler
Organizasyon konusunda biraz dertliyim. Daha önceki aracım olan vw transporter ile ilgili bilgi paylaşımları için vwturk'e üyeydim. Foruma ciddi katkılarım da olmuştu ve çok sevdiğim, sevenim olmasına rağmen iş tempomun yoğunluğu yüzünden hiçbir buluşmaya katılamamıştım. Oradaki arkadaşlara aracımı sattığımı söylediğimde "nasıl yaparsın" diyenler oldu. Gerçekten üzüldüler, kısmet diyelim. Bu yüzden insignia team olarak yapılacak buluşmalarda, içimdeki bu birikmişliğin mutlaka acısını çıkartacağım.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Bu arada ürgüp göreme ile ilgili biraz reklam yaparsan belki istanbullu arkadaşları da ikna edip bu buluşmayı ürgüpe çekebliliriz haha haha haha haha haha haha haha
Buluşma için Ürgüp'ü tavsiye etmem. Nedenini sorarsanız doğal zenginlik açısından ürgüp bu bölgede Avanos'dan sonra gelen, belki de en zayıf yerlerden biri. Asmalı Konak, Yer Gök Aşk gibi bol raitingli tv dizileri ve Kurtlar İmparatorluğu, Yazı Tura gibi bol tirajlı sinema filmleri sayesinde isim yapmış, orta seviye tarihi dokusu olan bir ilçe sadece Ürgüp.
İşim dolayısı ile, özellikle reklam ve tanıtım amacı ile korkunç seviyelerde geziyorum. hiho Bu sayede bölgede o kadar doğal güzelliği olan yer gördüm ki, ürgüp bunların arasında çok zayıf kalıyor.
Örneğin bir Ihlara Vadisi'nde Belisırma Köyü, Selime Katedrali, Zelve, Güvercinlik Vadisi, Soğanlı Kiliseleri, Derinkuyu, Kaymaklı Yeraltı Şehirleri, biraz daha aşağılara gidersek Kapuzbaşı Şelaleleri gibi Doğal güzellikler açısından Olağanüstü diyebileceğim fakat daha saklı kalmış olan yerlar var. Eğer bir organizasyon olursa bu yerleri büyük bir zevkle gezdirebilirim ama bu kadar güzel yerler için 2 gün yetmez, onu da başta söyleyeyim.
Yukarıdakileri hepsi, "ölmeden önce görülecek yerler" listesinde üst sıralarda olan yerlerdir, bilginize...
Ha ihtimal vermiyorum da organizasyonun burada yapılması gibi bir durum olursa, organizasyona gelenlerin tamamının unutamayacağı bir gezi olur. Rehberiniz de şimdiden hazır
Orjinal yazı sahibi: dragon_10
tekrar goş geldiniz nic oraya isminizi yazarsanız daha kalıcı olacaktır...
Bu söylediğinizi yapmak istedim ama nasıl yapıldığını bulamadım. Biri açıklarsa hemen yapabilirm.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
eğer ud ve bağlama çalarım derseniz Ürgüp gezisi için işten firar dahi ederim) hoş geldiniz
Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
hoşgeldiniz.bağlamaya bayılırım
Az önce de söylediğim gibi bu taraflarda bir gezi olursa, emin olun kulaklarınızın pasını silmeden göndermem.
Arkadaşlar bu arada aracı almadan önce bir "İnsignia Uzmanlar Aranıyor" diye bir konu açmıştım. Aracın resimlerini görmek isteyern arkadaşlar olmuş. Bu yüzden aracın da tanıtımını yapayım dedim ama o kısma mı yapayım yoksa buraya mı karar veremedim.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
bu linkte "imza" kısmının bir üstünde "görünen adınız" bölümüne yazabilirsiniz
+olarak imza fotoğrafı da çok iyi, hem düzene uygun yatay profilde hemde gayet şık, bizim artık sıradanlaşmış araç fotoğrafı koyma alışkanlığımıza karşı güzel bir farklılık
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
benimde size bir sorum olsa ihihi
şarkı sözlerini ses kalitesini bozmadan silebilme yada aynı müziği bilgisayar ile sıfırdan sözsüz şekilde yapabilme imkanınız var mı?
benimde size bir sorum olsa ihihi
şarkı sözlerini ses kalitesini bozmadan silebilme yada aynı müziği bilgisayar ile sıfırdan sözsüz şekilde yapabilme imkanınız var mı?
Ses kalitesini bozmadan yapılamaz. Lakin profesyonel studyolarda işler artık çok gelişti. Meydana gelecek ses kaybını çok düşük seviyelere indirebiliyorlar. Amatör sistemlerde, özellikle de müzikten çıkartmak istediğiniz şan ile aynı frekanslara sahip orta tonlarda (viyola, keman vs.) mutlaka kayıpları olur.
Eğer şandan arındırmak istediğiniz müzik popüler birşey ise çok rahat altyapılarını bulabilirsin. özellikle de piyanist şantör dediğimiz camiaların buluştuğu bazı siteler var. Buralarda piyasada popüler olan birçok parça midi biçiminde paylaşılıyor.
Ha elindeki özgün bir işse ve elindeki orijinal hali ise, maddi olarak biraz yüksek meblağlar tutabilir ama profesyonel bir studyoda tatmin edici sonuçlar alabilirsin.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
Yorum