1.6 Edition İnsignia sahibiyim.İstanbuldayım.Herkese Merhaba.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhabalar
Collapse
X
-
Ynt: Merhabalar
Fatih kardesim hosgeldin.sen de artik insigniateam ailesine dahil oldun hayirli ugurlu olsun. welcome
Bu arada pazar gn ogleden sonra istanbulpark bulusmasina sen de bekleriz.tabii ki opc arac kullanimini isterdik ancak bildigim kadariyla artik bu mumkn degil ancak bizimle tanismak muhabbet etmek ve daha sonraki mangal muhabbetine katilmak istersen seni de aramizda gormek isteriz.saygialr sevgiler
Yorum
-
Ynt: Merhabalar
Utku teşekkür ederim davetin için çok güzelmiş ama bir dahaki sefere başka programım vardı, forumdan daha önceden haberim vardı ama henüz üye olabildim .
Selam herkese tekrardan tabiki devamlı takip edicem bundan sonra.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Dün park yeri ararken yokuşda geri gitmek zorunda kaldım araba 3 kere yığıldı kaldı. Gaza yüklenince de daha önce hafif gelen koku çok fazla gelemeye başladı. 2 gündür yanık kokuyor araba.Uzun yol yapıcam yakınlarda çok güvenemiyorum arabaya şuan çünkü , burdada bir çok arkadaşın başına balata ile ilgili sorun geldiğini okudum .
Telefonda servis ile konuştuğumda bana arabaya yokuşlarda fazla yüklenmemek lazım dedi
Ayrı bir bölüm oluşturulmuş ama istanbulda hangi servisden memnun kaldınız yardımcı olabilir misiniz? İletişim bilgileri var ama yorumlarınız yok.
Teşekkür ederim.Insignia 1.6 Turbo Edition Siyah 2011
Yorum
Yorum