plan nedir baban hangi arabaları düşünüyor? giray'a giderseniz haberim olursa uğrarım tanışırız.
bu arada siteyi nereden öğrendin? aylardır arabanın kapısında site adresinin stickerıyla geziyorum, yazıyı görenlerden bir Allah'ın kulu da site olduğunu, kulüp olduğunu felan anlayamıyor sen bari arabada gördümde öğrendim de
plan nedir baban hangi arabaları düşünüyor? giray'a giderseniz haberim olursa uğrarım tanışırız.
bu arada siteyi nereden öğrendin? aylardır arabanın kapısında site adresinin stickerıyla geziyorum, yazıyı görenlerden bir Allah'ın kulu da site olduğunu, kulüp olduğunu felan anlayamıyor sen bari arabada gördümde öğrendim de
[/quote]
Tam belli değil çağrı civic,avensis,insignia düşünüyorum babamda razı olursa bişeler yapacaz kismet hangisiyse acaba girayda 2.el varmı tanışma o kolay evet ben senin arabanı çok gördüm içimdeki insignia aşkı o yazıyı her gördüğümde dahada depreşti artık bi dahakinee önüne geçer seni durdururum ama o yazıdan öncede bu siteyi biliyordum yanlış hatırlamıyorsam
Çıkamayacağını bile bile makasa giriyorsan ya Opelcisin ya da kanında var!
Mecnun Bilseydi OPC Sevgisini Severmiydi Hiç Leyla Zillisini
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum