Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elazığdan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: elazığdan

inşallah abi gelmeyi çok isterim gelmeyede çalışacam hepinizi tek tek tanımaktan büyük memnuniyet duyarım inanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: h@run23
      aynı toprak sayılırız abi öyle desene kardeş şehir
      Aynen kardeşim. Buluşmalara gelebilirsen güzel olur ne kadar güzel ve büyük bir aile olduğumzu daha iyi anlarsın. Tekrar hoşgeldin ailemize....

Yorum

Hoşgeldin kardeşim aramıza.Keyifli forumlar

Yorum

tekrardan teşekkür hepinize

Yorum

welcome
            Elazığ'da başka üyelerimiz de var İletişime geçebilirsiniz. Insignia dostları kalitelidir
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Harun kardesim u arada gecmis olsun pkk serefsizleri bu aksam sizin kente saldirmis.umarim kotu bir durum yoktur.sanirim yaralananlar varmis.kendinize dikkat edin ve su mubarek ramazanda allah umarim umarim hakettiklerini verir.

Yorum

Bu arad elazigin bir ilcesiymis galiba...... Allah beladan serefsizlerden korusun.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  welcome
                  Elazığ'da başka üyelerimiz de var İletişime geçebilirsiniz. Insignia dostları kalitelidir
                  uzun süredir takip ediyorum zaten abi bu forum için bile insigbia alınır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Harun kardesim u arada gecmis olsun pkk serefsizleri bu aksam sizin kente saldirmis.umarim kotu bir durum yoktur.sanirim yaralananlar varmis.kendinize dikkat edin ve su mubarek ramazanda allah umarim umarim hakettiklerini verir.
                    amiiiinnnn, şerefsizler artık köşeye sıkıştıklarını farkettiler köpek misalı saldırıyorlar artık rabbim ölenlerin ailesine sabır versin

Yorum

Aramıza hoşgeldin kardeşim iyi forumlar

Yorum

welcome keyifli sohbetler harun kardeşim Malatyalıyım bende buralardan üyelerin takıma katılması sevindirici tekrar hoşgeldin kardeşim

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

hoş geldiniz inş sitede kalıcı olursunuz iyi paylaşımlar

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: h@run23
                            Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                            welcome
                            uzun süredir takip ediyorum zaten abi bu forum için bile insigbia alınır
                            Eyvallah Harun kardeş. Bu içten ve samimi sözlerin bize burada ve normal hayatımızda anlam katıyor. Barışın ve kardeşliğin özlemini çektiğimiz bu günlerde anlamlı geldi bu söylediklerin.
                            Güzel keyfli paylaşımlara ve günlere inşallah
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

harun kardeş aranamıza hoşgeldin benim dedemin babası elazığ hankenden gelmiş oranın türkmen boylarındanmış hatta oradaki şehsayit ayaklanmasını bastıran kişilermiş diye biliyorum neyse bildiklerim bukadar askerde iken 1 kere geldim elazığ harput falan geziştim inanılmaz bi şehir cok beğendim anlıyacağın tekrardan hoşgeldin aramıza
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

çok saolun hepinize teşekkürler sitenin sıcaklığı ilkgünden bile belli oluyor

Yorum

İşleniyor...
                                X