Harun kardesim u arada gecmis olsun pkk serefsizleri bu aksam sizin kente saldirmis.umarim kotu bir durum yoktur.sanirim yaralananlar varmis.kendinize dikkat edin ve su mubarek ramazanda allah umarim umarim hakettiklerini verir.
Harun kardesim u arada gecmis olsun pkk serefsizleri bu aksam sizin kente saldirmis.umarim kotu bir durum yoktur.sanirim yaralananlar varmis.kendinize dikkat edin ve su mubarek ramazanda allah umarim umarim hakettiklerini verir.
amiiiinnnn, şerefsizler artık köşeye sıkıştıklarını farkettiler köpek misalı saldırıyorlar artık rabbim ölenlerin ailesine sabır versin
welcome
Elazığ'da başka üyelerimiz de var İletişime geçebilirsiniz. Insignia dostları kalitelidir
uzun süredir takip ediyorum zaten abi bu forum için bile insigbia alınır
Eyvallah Harun kardeş. Bu içten ve samimi sözlerin bize burada ve normal hayatımızda anlam katıyor. Barışın ve kardeşliğin özlemini çektiğimiz bu günlerde anlamlı geldi bu söylediklerin.
Güzel keyfli paylaşımlara ve günlere inşallah
harun kardeş aranamıza hoşgeldin benim dedemin babası elazığ hankenden gelmiş oranın türkmen boylarındanmış hatta oradaki şehsayit ayaklanmasını bastıran kişilermiş diye biliyorum neyse bildiklerim bukadar askerde iken 1 kere geldim elazığ harput falan geziştim inanılmaz bi şehir cok beğendim anlıyacağın tekrardan hoşgeldin aramıza
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum